Tudor Chirilă, despre neînțelegerea cu Irina Rimes: „Pentru o glumă bună îmi vând un prieten”

Publicat pe

Juratul de la Vocea României, Tudor Chirilă, nu și-a dorit să facă parte din celebrul show de talente, însă întreaga experiență l-a făcut pe artist să-și schimbe părerea.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, Tudor Chirilă a recunoscut că, inițial, nu ar fi vrut să facă parte din juriul concursului de talente, Vocea României, din cauza unei expuneri prea mari la tv și a unui timp relativ scurt pentru a face muzică. Până la urmă, artistul și-a schimbat părerea: „mi-a plăcut la show-ul ăsta pentru că mi-a oferit posibilitatea de a putea să fiu și regizor, și pedagog, să le arăt artiștilor că e nevoie să se pregătească vocal ca să fie tot timpul la un anumit standard, partea de improvizație de la battle-uri', a spus solistul trupei „Vama'.

În cadrul talent show-ului, au existat mai multe conflicte între jurați. Unul dintre ele s-a întâmplat atunci când colega sa, cântăreața Irina Rimes, a vrut să convingă o concurentă să vină în echipa ei, promițându-i un moment „epic'. Atunci Tudor Chirilă i-a spus că nu are proprietatea ideilor, arătându-i sensul din DEX: „Irina, la început, nu a înțeles că businessul e business și mai e o chestie, pentru o glumă bună îmi vând un prieten. E o vorbă care spune nu că ești neserios că-ți vinzi un prieten, ci că de fapt, când trebuie să fim profi, nu ținem cont de nimic. Asta e un show tv, dar când se sting luminile ieșim la bere', a mai continuat artistul.

Irina Rimes

Vocea României a debutat la Pro TV pe 27 septembrie 2011, iar ultimul sezon, al nouălea, s-a încheiat pe 20 decembrie 2019. Tudor Chirilă a venit în juriu începând cu sezonul patru, înlocuindu-l pe Horia Brenciu.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter