Tudor Chirila isi lanseaza cartea!

Publicat pe

Tudor Chirila a anuntat astazi pe Facebook cand anume va avea loc mult-asteptata lansare a cartii sale.  Pe 25 noiembrie, in cadrul Targului de Carte Gaudeamus, ii veti putea cere autografe pe volumul „Exercitii de echilibru”, in care a reunit cele mai importante texte de pe blogul sau.

 

 

 

Iata ce spune Tudor in postarea de astazi:

Am asteptat mult momentul asta. Fratilor, doamnelor si domnilor, am bucuria sa va spun: este oficial. Pe 25 noiembrie, ora 15, la Gaudeamus lansez cartea cu cele mai importante texte de pe blogul meu. Cinci ani de pe blog. Va astept acolo, sa va semnez cartile, sa va spun câteva cuvinte si sa ma bucur împreuna cu voi. In definitiv, fara public acest blog n-ar fi ajuns atat de prolific. Aveti o contributie, deci. E o zi fericita pentru mine. Am muncit mult împreuna cu cei de la Polirom (thumbs up) la acest proiect, iar astazi pot sa vorbesc despre el. Un ultim amanunt. Se numeste „Exercitii de echilibru”. Mai multe, mai tarziu.'

 

Ii dorim sa aiba la fel de mult succes ca autor, pe cat are ca actor si muzician!

 

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter