Tudor Chirilă, mesaj dur pentru clasa politică după căderea Guvernului!

Publicat pe

Tudor Chirilă este cunoscut pentru vehemența cu care își susține convingerile politice, așadar actorul nu a pregetat să-și exprime opiniile imediat după căderea Guvernului Dăncilă. Iată mesajul dur pe care acesta l-a transmis clasei politice din România!

Tudor Chirilă a militat întotdeauna pentru dreptate și este cunoscut pentru discursurile în care atacă politicienii și promisiunile lor mincinoase, în timp actorul devenind un port-drapel al tinerei generații. Era de așteptat, așadar, ca și după căderea Guvernului Dăncilă cunoscutul actor să-și expună opiniile. Din păcate, Tudor Chirilă nu s-a arătat prea optimist…

„Eu aș fi mai rezervat”

„A căzut guvernul. Multă lume exultă și așteaptă vremea reformei. Eu aș fi mai rezervat. De acum înainte, PSD va plasa în cârca noului guvern rezultatele celei mai incompetente guvernări de după revoluție și va capitaliza electoral. Asta pentru că electoratul român este în marea lui majoritate needucat și uită repede. Uită, de exemplu, că nu cu foarte mult timp în urmă Victor Ponta se afișa cu Liviu Dragnea ca un cuplu care construiește România. Pro România nu este altceva decât o altă aripă a mafiei PSD una care de ceva timp găzduiește cu larghețe „dizidenții” epocii Dragnea.

Același electorat cu memoria scurtă uită că PNL este partidul care acum câțiva ani făcea parte din mizerabila coaliție USL. Acum PNL vrea să credem că este pe deplin reformat și are capacitatea de a readuce România către decență. Dacă electoratul ar ține minte oameni și nu ar fi sedus de nume noi de partide sau de <> de ocazie, nici PNL, nici Pro România nu ar fi atât de sus în scorurile electorale, iar PSD ar fi fost demult istorie. Dar nu suntem la acea maturitate.

„Nu aș deshide șampania”

De aceea sunt sceptic. Sigur că este o veste bună căderea unui guvern incompetent, dar nu aș deschide șampania. Nu atâta vreme cât partidele care se pretind alternativă nu sunt altceva decât un paravan pentru oameni cu aceleași interese – nimic pentru România, totul pentru buzunar. Singurul fel în care PSD și ALDE ar putea plăti prețul cât mai corect ar fi alegerile anticipate. Altminteri, vor transforma o guvernare odioasă într-un avantaj electoral. Pentru că începând de azi ei nu mai decontează propria corupție și incompetență.

PS. La alegerile europarlamentare românii au votat cu sete anti PSD, nicidecum vreun program sau viziune despre România a partidelor din opoziție. A fost în principal un vot anti-PSD și mai ales anti-Dragnea, în marea lui majoritate.

Cetățenii României cred că ar trebui să rămână la fel de vigilenți ca în perioda imediat următoare ordonanței 13. Nu de alta, dar nimeni nu predă puterea doar în urma unei moțiuni de cenzură.

Responsabilitatea <> este uriașă pentru că o nouă dezamăgire va arunca România într-o agonie și mai mare”, a scris Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă, mesaj dur pentru clasa politică după căderea Guvernului!Tudor Chirilă, mesaj dur pentru clasa politică după căderea Guvernului!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter