Tudor Chirila si Vama vin ”Pe sarma”

Publicat pe
Tudor ChirilaTudor Chirila si Vama au lansat un nou single, „Pe sarma', eroii fiind Henry si Wannabe, doua personaje animate „care trec prin toate incercarile care le pun iubirea in primejdie cu un soi de seninatate copilareasca, de care avem nevoie ca sa nu ', dupa cum marturiseste Tudor.

Cantecul este despre iubire, care a ajuns „ca mersul pe sarma'. „Oricand unul dintre participanti se poate dezechilibra si poate cadea in prapastie.'

Pentru ca oamenii pareau ineficienti in transmiterea mesajului, a aparut ideaa celor doua personaje animate, Henry si Wannabe, ludicul si aparenta naivitate ascunzand de fapt lucruri mult mai profunde.

Henry si Wannabe nu s-au rezumat doar la a fi eroii acestui videoclip, exprimandu-si parerile in legatura cu discul ce urmeaza sa fie lansat in curand si care a fost inregistrat intr-un studio din Budapesta.

Tudor Chirila spune ca „Henry si Wannabe s-au transformat in lideri de opinie ai lumii Vama cu mult inainte de lansarea propriu-zisa a clipului '.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter