Tudor Chirilă va fi tată pentru a doua oară

Publicat pe

Tudor Chirila îşi măreşte familia, iubita lui, Iulia Mazgan, fiind din nou însărcinată. Cei doi au participat la premiera peliculei „Dincolo de calea ferata', iar sarcina Iuliei este foarte vizibil, ea aflându-se cel mai probabil în cel de-al doilea trimestru.

 

tudor-chirila-iubita-sarcina

 

Cei doi formează un cuplu de 4 ani, dar sunt extrem de rezervaţi in privinta vieţii lor de familie.  În luna noiembrie 2014 au devenit parinţi pentru prima dată, Iulia aducând pe lume un băieţel.

 

iubita-tudor-chirila-insarcinata

 

Tudor Chirilă a declarat că nu îşi doreşte să-şi expună în niciun fel familia. Iată ce spunea înainte de naşterea primului său copil: „Da, voi avea un copil. Şi îmi doresc ca atât presa, cât şi publicul să înţeleagă şi să respecte faptul că atât copilul, cât si mama lui sunt parte din viaţa mea PRIVATĂ. Aceasta este singura declaraţie pe care o fac pe acest subiect. Un copil are dreptul de a veni pe lume fără să fie discriminat prin preluarea unei celebrități care nu îi aparține. Dacă la un moment dat voi simţi nevoia să scriu sau să vorbesc despre copilul meu, o voi face pentru că va fi alegerea mea, nu pentru a satisface curiozitatea publicului sau a presei avide de senzaţional.

 

Foto: http://www.agentiadepresamondena.com/

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter