Tudor Gheorghe, mărturisiri dureroase la 73 de ani: ”Mă simt din ce în ce mai singur”

Publicat pe

Numele lui Tudor Gheorghe rezonează cu un puternic sentiment patriotic. Artistul cântă România, dorul și amarul cum nimeni altul nu a făcut-o vreodată. Cu zeci de mii admiratori în țară, dar și în afara ei, artistul spune că se simte din ce în ce mai singur. 

Bradul de Craiova a fost invitat în emisiunea 'CulTOUR', unde a spus că sentimentul de singurătate pe care îl trăiește este cauzat de dispariția a celor mai buni prieteni.

'Mă simt din ce în ce mai singur. Toți marii mei prieteni au plecat. Marea mea șansă a fost că m-au îndrăgit, de mic, de la începuturile mele, oamenii de cultură. Poeții, în special. Poeții au intuit în mine omul care poate pune în valoare poezia lor. Ei au știut: «Mă, ăsta aude muzica interioară a poeziei noastre». Și m-au îndrăgit. Iată așa mi s-a întâmplat să intru în această lume fascinantă a marilor poeți și a marilor spirite românești din acea perioadă. Ce pot să-ți spun? Să stai o noapte întreagă, la taclale cu Nichita, cu Vulpescu, cu Ioan Alexandru, cu Grigore Vieru, cu Marin Sorescu. Toți mi-au fost prieteni! Numai stând lângă ei și auzindu-le de multe ori disputele literare am avut ce să învăț', a declarat Tudor Gheorghe.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter