Tudor Turcu, Ioana Anuta si Natalia Selegean au ajuns in finala X Factor!

Publicat pe

Cel de-al doilea sezon de X Factor se apropie de deznodamant.  Pe 23 decembrie, de la ora 20:30, Romania isi va alege starul la Antena 1. Pana atunci, publicul a decis: Tudor Turcu, Ioana Anuta si Natalia Selegean raman in finala X Factor!

 

 

Emotiile au atins cote inalte, atat in randul concurentilor, cat si in cel al juratilor. Dupa un spectacol de senzatie ,publicul a decis: Dragos Udila paraseste concursul.

La duel au intrat Natalia Selegean si trupa RED, iar Dan Bittman a fost cel care a decis: Canta toate foarte bine. Imi este foarte greu. E dificil sa fac o departajare. Pot un singur lucru sa spun: In seara asta mai convingatoare mi s-a parut Natalia Selegean'.

 

Delia Matache a ramas fara nici un concurent, iar moldovencele din trupa RED au plecat acasa suparate pe Dan Bittman. Una din membrele formatie RED catre Dan Bittman: M-ati tradat domnule Bittman. Degeaba v-am cantat in poala la Iasi'.

Asadar, Tudor Turcu, Ioana Anuta si Natalia Selegean au ramas in cursa pentru marele premiu in valoare de 200.000 de euro.

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter