Tulburătoarea poveste de dragoste dintre Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo. Prima lui soție a murit tot de cancer!

Publicat pe

Ziua de 13 iunie va rămâne mereu spre trista amintire a iubitorilor de telenovele din lumea întreagă ca fiind nefasta zi în care Edith Gonzalez a plecat spre o lume mai bună, actrița nereușind să învingă cumplita boală cu care se lupta din 2016. Avea doar 54 de ani, iar Lorenzo Lazo, iubirea vieții ei, i-a fost alături până în ultima clipă…

Avea doar patru ani când a apărut în prima telenovelă și, de atunci, nu s-a mai oprit… Filme, teatru, seriale, emisiuni TV – Edith Gonzalez a fost nu doar o femeie extrem de frumoasă, ci și un munte de talent. Din păcate, destinul a luat-o dintre noi mult prea devreme, actrița pierzându-și viața la doar 54 de ani, în urma unui cancer de col uterin, de care, de altfel, anul trecut anunțase că se vindecase.

Cea care la începutul anilor ’90 ținea milioane de telespectatori (inclusiv din România) cu sufletul la gură, în fața televizoarelor, așteptând deznodământul telenovelei Inimă sălbatică, a trăit în ultimii ani o poveste de dragoste intensă, însă lipsită de dramatismul telenovelelor, alături de soțul ei, Lorenzo Lazo.

Edith Gonzalez l-a consolat pe Lorenzo Lazo când soția i-a murit de cancer

Edith Gonzalez și omul de afaceri Lorenzo Lazo s-au cunoscut în urmă în anul 2003, într-un restaurant din Ciudad de Mexico. Și, la fel ca în telenovele, ddragostea lor nu a fost posibilă atunci, deoarece Edith Gonzalez forma un cuplu cu Santiago Creel, iar Lorenzo Lazo era căsătorit cu Concha de la Mora.

Tulburătoarea poveste de dragoste dintre Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo. Prima lui soție a murit tot de cancer!Tulburătoarea poveste de dragoste dintre Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo. Prima lui soție a murit tot de cancer!

Ironia sorții a făcut ca prima soție a lui Lorenzo să moară în 2009, tot de cancer, iar acesta să fie susținut de către Edith, cei doi fiind buni prieteni în acea perioadă. după cum era de așteptat, prietenia lor s-a tranformat într-o poveste de dragoste, actrița și iubitul ei anunțându-și căsătoria în 2010.

„A fost foarte puternic”

„A fost foarte puternic. Prima lui soție a murit de cancer. Este un om cu principii de viață foarte bine stabilite. Este extrem de deștept. Este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului', spunea, pentru hola.mx, Edith Gonzales despre Lorenzo Lazo la scurt timp după ce fusese diagnosticată cu cancer. Și, într-adevăr, Lorenzo – despre care jurnalista Mara Patricia Castaneda a afirmat că ar avea cancer la rândul său – i-a fost alături lui Edith până în ultima clipă, fiind martor pentru a doua oară, ca într-un scenariu halucinant, al pierderii femeii iubite…

Foto: Hepta, Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter