Tulburătoarele mesaje ale lui Iman, soţia lui David Bowie

Publicat pe

Iman şi David Bowie au avut una dintre cele mai longevive căsătorii, cei doi formând un cuplu extrem de admirat de-a lungul celor peste 20 de ani cât au fost căsătoriţi.

 

Inainte de moartea lui David, Iman a postat pe Facebook mai multe mesaje care surprind perfect relaţia lor, dar şi sentimentele pe care le încearcă fostul top model în aceste momente dramatice.

 

„Câteodată se întâmplă să nu realizezi însemnatatea unui moment decât după ce acesta a devenit doar o amintire', „Viata nu inseamna sa eviti loviturile. Inseamna sa aduni semne care nu dovedesc decat un singur lucru: ca te-ai luptat”. Aceste mesaje vin după ce vineri Iman publica pe contul său de Instagram îmagini cu lansarea celui de-al 28-lea album al lui David Bowie.

 

Iman şi David Bowie s-au căsătorit în 1992 după ce se cunoscuseră doar cu 2 ani în urmă. Căsătoria a avut loc în Italia, la Florenţa, iar la aceasta au asistat doar 68 de persoane, printre acestea aflându-se Bono. În urmă cu 15 ani, s-a născut fiica lor, Alexandria Zahra.

 

„El a fost copleșit, dar eu nu eram pregăti­tă pentru o relație. Și cu atât mai puțin voiam o relație cu cineva ca el. În timp, însă, a ajuns să-mi placă David Jones. De el m-am îndrăgostit. David Bowie pentru mine e doar un personaj, un entertainer. David Jones e bărbatul cu care sunt căsă­torită și pe care îl iubesc', spunea Iman.

 

În 2012, la aniversarea a 20 de ani de căsătorie Iman arăta cât de îndrăgostită este de David, scriind pe Twiter că s-ar mai căsători  cu el „încă o dată şi încă o dată'. O fotografie cu ei îmbrăcaţi în ţinute lejere, albe şi zâmbind fericiţi însoţea mesajul.

 

Foto: Hepta, Facebook

 

Tulburătoarele mesaje ale lui Iman, soţia lui David BowieTulburătoarele mesaje ale lui Iman, soţia lui David Bowie

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter