Uite ce câine frumos are Ciprian Marica şi ce nume special i-a ales!

Publicat pe

De 3 luni, în viaţa lui Ciprian Marica a intrat un nou prieten. Este vorba despre un câine extrem de simpatic din rasa Husky pe care îl cheamă Hachiko şi de care fotbalistul s-a ataşat extrem de mult.

 

Ciprian mărturiseşte că a fost un cadou-surpriză din partea mamei lui, de care este foarte bucuros, iar numele nu este ales întâmplător. Hachiko este un film japonez din anul 1987, cu un remake american în 2009 cu Richard Gere în distribuţie, despre relaţia specială dintre un profesor universitar şi un câine pe nume Hachiko.

 

Acesta îşi aştepta  stâpânul seară de seară într-o gară, iar după moartea profesorului, timp de 9 ani, Hachiko a revenit în gară, în speranţa că îşi va reîntâlni prietenul. Lecţia despre devotament, iubire şi compasiune i-a impresionat pe localnici.

 

Micul pui de Husky a reuşit să îi alineze fotbalistului durerea pierderii fostului lui animal de companie, un câine din rasa Aparatorul Moscovei, pe care l-a cumpărat în perioada în care a jucat în Ucraina, la Shakhtyor. Un câine care a crescut aproape o dată cu el.

Uite ce câine frumos are Ciprian Marica şi ce nume special i-a ales!Uite ce câine frumos are Ciprian Marica şi ce nume special i-a ales!

 

Ciprian şi Hachiko sunt acum nedespărţiţi, cei doi ieşind la plimbare atunci când fotbalistul nu are cantonamente sau meciuri. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter