Uite cum se menţine în formă Radu Vâlcan

Publicat pe

Radu Vâlcan face mult sport pentru a se menţine în formă, iar de curând actorul a început să practice Kangoo Jumps.

 

Radu Valcan

 

Cine a zis că bărbaţii nu ştiu să ţopăie? Uite că se poate şi e foarte mişto. Recunosc, am şi o instructoare pe măsură, Diana Ştirbu. , a scrisa Radu Vâlcan pe pagina sa de Facebook.

 

Determinarea şi plăcerea Adelei de a practica această formă de mişcare, pasiunea cu care îmi vorbea mereu de kangoo jumps, curiozitatea, toate acestea m-au convins să incerc kangoo jumps', spune interpretul lui Tudor din prima telenovelă muzicală românească O nouă viaţă.

 

Radu Valcan

 

Radu mărturiseşte că este mai greu decât şi-a imaginat, dar merge cu prietenii, în gaşcă, la ore şi în acest fel se dublează distracţia: „Cred că este cea mai bună mişcare aerobică pe care am practicat-o până acum. Pentru mine, scopul principal este menţinerea unui tonus cât mai bun. Pentru cei care vor să ardă cât mai multe calorii este mişcarea ideală, de asemenea. Ȋmi place să fac cât mai mult sport, fie că e vorba de jogging, kangoo, fotbal sau că dau o fugă până la sala… importantă este mişcarea', adaugă Radu Vâlcan.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter