Uma Thurman - Declaratie de pace

Publicat pe

Actrita Uma Thurman a primit invitatia de a prezenta alaturi de Tommy Lee Jones concertul organizat in onoarea castigatorilor Premiului Nobel pentru Pace. Importanta distinctie a fost decernata anul acesta fostului vicepresedinte american Al Gore si Comisiei Interguvernamentale a ONU privind schimbarea climei.

Spectacolul este programat pentru data de 11 decembrie, urmand sa fie preluat in peste 100 de tari, numeroase celebritati din muzica si cinematografie anuntandu-si prezenta.

Tommy Lee Jones, fostul coleg de camera al lui Al Gore in perioada in care cei doi studiau la Harward, a fost deja anuntat ca prezentator al concertului.

Organizatorii concertului au declarat ca prezenta Umei Thurman va da substanta evenimentului si ii va ajuta sa difuzeze un mesaj pentru promovarea pacii in lume.

Uma Thurman a aparut pe afisul unor filme de succes, precum „Pulp Fiction', „Kill Bill', „Legaturi periculoase'. Cariera ei a fost marcata de intalnirea cu regizorul Quentin Tarantino. Acesta a distribuit-o in „Pulp Fiction', film distins cu Palme dOr-ul la Festivalul de film de la Cannes. S-a reintalnit cu Tarantino pentru „Kill Bill', unde a facut un rol de zile mari, devenind astfel una dintre cele mai respectate actrite de la Hollywood.

Este angajata in diverse actiuni, printre care se numara lupta impotriva saraciei si controlul armelor de foc.

A fost casatorita de doua ori, prima data cu Gary Oldman si a doua oara cu Ethan Hawke cu care are doi copii. (L.F.)

Foto: www.cinemagia.ro.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter