Un clip cu Pamela Anderson, prea indraznet pentru aeroporturile americane - VIDEO

Publicat pe

Pamela AndersonUn clip care militeaza pentru drepturile animalelelor avand-o drept protagonista pe fosta vedeta din „Baywatch', Pamela Anderson, a fost considerat prea indraznet de aeroporturile americane care au sistat difuzarea sa.

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), cea care a realizat filmul, a precizat ca CNN Airport Network a renuntat la clip, considerand „subiectul prea sensibil, deoarece copiii sunt un segment important al celor care se afla pe un aeroport'.

Actrita apare in rolul unui agent de securitate sumar imbracat care ii dezbraca pe calatorii care poarta blanuri sau haine de piele, ceea ce a provocat discutii aprinse asupra impactului asupra copiilor.

Clipul urma sa fie difuzat incepand cu 10 septembrie pe aeroporturile din New York, exact in perioada in care in oras se desfasoara Saptamana Modei.

In timp ce organizatia spera sa poata transmite acest clip la bordul aeronavelor, Pamela Anderson declara ca va continua sa lupte impotriva brandurilor care folosesc blanuri de animale.

„Nu ar trebui sa vedem blanuri sau produse de origine animala in nicio prezentare. Tot comertul bazat pe produse animale este corupt. E ceva foarte crud! Este important sa se stie ca exista alternative pentru orice, chiar si pentru hainele de piele'.

Foto: www.tv5.fr


  Cruelty Doesn’t Fly

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter