Un copil care suferă de nanism i-a cerut mamei o frânghie pentru că vrea să moară. Lumea s-a mobilizat și i-au făcut cadou o excursie la Disneyland

Publicat pe

Mobilizare impresionantă pentru un caz care a înduioșat lumea. O mămică a postat pe internet un clip cu fiul său, în timp ce acesta plânge pentru că a fost hărțuit la școală din cauza bolii de care suferă, nanism.


Oameni obișnuiți și vedete au strâns bani pentru copil și îi vor oferi acestuia o vacanță la Disneyland.


Yarraka Bayle a scris alături: „la asta duce hărțuirea la școală'. Clipul a devenit viral rapid, fiind vizionat de 14 milioane de ori. Copilul apare în clip plângând și cerându-i mamei o frânghie, pentru că vrea să moară.


Videoclipul a fost vizionat și de vedete, care s-au mobilizat exemplar și care au făcut un gest imens. Printre acestea, Hugh Jackman, actorul australian cunoscut pentru rolul său din seria de filme Marvel X-Men şi jucătorul de baschet Enes Kanter, au vorbit deschis pe reţelele sociale, încurajându-l pe Quaden.


„Eşti mai puternic decât crezi', i-a transmis Hugh Jackman copilului de 9 ani. „Acesta este unul dintre cele mai dificil de văzut clipuri pe care le-am privit. Un copil de 9 ani care vrea să se sinucidă din cauza hărţuirii de la şcoală. Daţi clipul mai departe şi trimiteţi-i iubire acestui mic om. Nu e loc pe lume pentru agresori', a scris şi Enes Kanter, jucător profesionist de baschet care l-a invitat pe Quaden şi pe familia sa la un meci de baschet NBA.


Şi oameni obişnuiţi au reacţionat pe reţelele sociale la suferinţa lui Quaden. Cuvintele #StopBullying s-au viralizat, vineri, oamenii postând mesaje în care şi-au descris propriile experienţe legate de hărţuire şi i-au transmis lui Quaden „să fie puternic'.


Comediantul american Brad Williams, care suferă şi el de nanism, a spus că a reuşit să strângă mai multe de 130.000 de dolari în mai puţin de o zi pentru a putea să îl trimită pe Quaden, împreună cu familia sa, la Disneyland.


„Gestul nu este doar pentru Quaden, este pentru toţi cei care a fost hărţuiţi de-a lungul vieţii lor', a scris el pa pagina sa de strângere de fonduri. „Hai să-i arătăm lui Quaden şi celorlalţi că există bine pe această lume şi că ei sunt demni de el', a mai scris Williams.


Şi fiul preşedintelui Statelor Unite, Eric Trump, a reacţionat la clip, despre care a spus că este „absolut sfâşietor', iar o echipă de rugby din Australia l-a invitat să conducă echipa în cadrul unui meci în acest weekend.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter