Un nou divort la Hollywood: Russell Crowe se desparte de sotia sa

Publicat pe

Un nou divort zguduie lumea perfecta a Hollywoodului. Celebrul  actor din „Gladiatorul” si sotia sa, cantareata australiana Danielle Spencer, au pus capat unei casatorii care a durat mai bine de 9 ani.

 

Cei doi au avut o relatie din 1989, dar casatoria a venit de abia in anul 2003. Cuplul are si doi baieti, pe care, pana acum, i-a ferit de ochii paparazzilor.

 

In urma divortului, fosta doamna Crowe ar putea primi o avere de peste 25 milioane de dolari.

Russell Crowe

 

Cine este vinovat: Danielle Spencer sau Russell Crowe?

In ceea ce priveste vinovatia, parerile sunt impartite. Publicatiile internationale  dau vina divortului pe Danielle care, de cand participa la show-ul australian „Dansez pentru tine”, se zvoneste ca are o aventura cu partenerul ei de dans.

 

In acelasi timp, Russell Crowe este invinovatit pentru neglijenta familiei,  actorul fiind implicat in numeroase proiecte cinematografice, fiind una dintre cele mai aglomerate perioade din cariera sa, filmand chiar si mai multe pelicule concomitent in mai multe tari.

 

 

Foto: Hepta

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter