Un nou iubit pentru Sienna Miller

Publicat pe
Dupa Jude Law si Rhys Ifans pe care s-a hotarat sa-l paraseasca acum cateva luni, Sienna Miller are un nou iubit.

Sienna MillerActorul Balthazar Getty pare sa fie cel care i-a cucerit mai nou inima capricioasei domnisoare.

Dupa o despartire nu tocmai usoara de Jude Law cauzata de infidelitatea actorului, Sienna Miler, 26 de ani, s-a refugiat in bratele lui Rhys Ifans, un actor galez cu 14 ani mai in varsta decat ea. Rhys a cerut-o de nevasta si a primit raspunsul afirmativ abia la a treia incercare, insa nunta nu a mai avut loc.

Iritata de tendintele posesive ale lui Rhys, Sienna a pus punct relatiei in luna mai. Nu a stat prea mult sigura, pentru ca acum se spune ca ar avea un nou iubit: Balthazar Getty, cunoscut amatoarelor de seriale. A aparut alaturi de Jennifer Garner in „Alias', iar acum are un rol principal in serialul de succes „Brothers and sisters' in care joaca si Calista Flockhart.

Povestea ar putea fi una fericita, daca Balthazar Getty nu ar fi casatorit de opt ani si tata a patru copii: June, Violet, Grace si Cassius Paul. Daca zvonul relatiei dintre Sienna si Balthazar se va dovedi adevarat, actorul in varsta de 33 de ani trebuie sa faca o alegere radicala. Sa fie pregatita Sienna sa devina mama vitrega, nu o data, ci de patru ori?

Foto: www.cinemagia.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter