Unde a plecat Anamaria Prodan după scandalul divorțului. Imagini incendiare cu sexy impresara

Publicat pe

La o săptămână de când Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul, infirmat ulterior de Anamaria Profan, sexy impresara a plecat în vacanță. Din imaginile publicate până acum pe Instagram, nu se știe dacă este singură sau împreună cu încă soțul ei pentru că Ana s-a pozat doar singură, în ipostaze incendiare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pentru a se detașa de scandalul uriaș din familia ei, Anamaria Prodan a plecat în Grecia! A ales Mykonos, o insulă pentru petrecareți sau pentru cuplurile romantice. Momentan nu se știe din ce categorie face parte Ana, dacă a ales acel loc pentru distracție sau este împreună cu Laurențiu și încearcă o împăcare. Momentan, a postat doar fotografii în care apare singură, la plajă!

Unde a plecat Anamaria Prodan după scandalul divorțului. Imagini incendiare cu sexy impresaraUnde a plecat Anamaria Prodan după scandalul divorțului. Imagini incendiare cu sexy impresara

Laur a glumit, suntem bine, fericiți!'

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008 și în urmă cu o săptămână, antrenorul a confirmat zvonurile care planează de mai mult timp asupra familiei lor.

Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc!' a spus Laurenţiu Reghecampf, șocând pe toată lumea.

Imediat după, atât Ana, cât și fiul lor, Laur jr au infirmat vehement declarația lui Reghe.

Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți', a spus Anamaria Prodan.

Ulterior, Anamaria Prodan a revenit cu o altă declarație prin care anunță că vrea să pună punct speculațiilor și să nu mai declare nimic despre familia ei.

„Nu! Am vorbit cu Laur și, gata! Mi-a spus: Ana, oprește circul ăsta. Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru. Mi-a spus: Te implor, nici tu, nici copiii noștri, nu vreau să mai vorbiți nimic. Nu interesează pe nimeni unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem. Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară. Și așa voi face.', a declarat Anamaria Prodan, potrivit playtech.ro.

Citește și: Anamaria Prodan, despre partaj, după ce Reghe a declarat că divorțează:

Citește și: Adriana Trandafir, clipe de coșmar la Asia Express 4. Fiica ei, Maria Speranța, a avut nevoie de medic:

Citește și: Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, primele imagini de la petrecerea de nuntă.

„Nu s-ar atinge de banii copiilor ca să le dea prostituatelor'

După ce s-a speculat că Laurențiu Reghecampf ar avea o amantă, fiul său cel mic, Laurențiu Reghecampf Jr, a publicat un mesaj dur pe Instagram. Copilul își apără tatăl cu dinții și spune că acesta nu ar putea să îi înșele mama și că familia lor va fi mereu una unită.

„Mai aveți multe minciuni? Când tatăl meu va plănui în secret un divorț… înseamnă că nu mai este tatăl meu! Când tatăl meu o să plece de acasă sau o să distrugă familia din cauza unor femei avare de bani atunci înseamnă că tatăl meu nu mai este Laurențiu Regehcampf.

Știu că mulți dintre voi vor să-i vadă despărțiți, dar mai bine murim decât să vă facem pe plac. Familia noastră va rămâne unită până la moarte.

Tatăl meu preferă să moară decât să-și facă copiii de rușine. O divinizează pe mama mea! Nu vă e rușine să spuneți de atâția ani că tatăl meu are o amantă? Îl apăr cu toată ființa mea. Tatăl meu nu s-ar atinge de banii copiilor lui ca să le dea prostituatelor. Dacă vedeți prostituate în familia mea… atunci vom muri împreună’, a scris Laurențiu Jr. pe Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter