Unde au petrecut luna de miere Hannelore și Bogdan de la ”Insula iubirii”. S-au simțit de minune împreună

Publicat pe

Nu a mai rămas mult, iar emisiunea 'Insula iubirii' va ajunge la final, însă deja am aflat detalii despre cuplurile din show. Hannelore și Bogdan au rămas împreună, ba chiar s-au și căsătorit. Ceea ce înseamnă, că Andy nu a fost decât ceva de moment. Noi am aflat unde au petrecut luna de miere Hannelore și Bogdan de la 'Insula iubirii'.

Bogdan și Hannelore de la 'Insula iubirii' și-au unit destinele în urmă cu câteva luni, mai exact în luna aprilie a acestui an. Evenimentul a fost unul foarte frumos, iar nunta lor s-a desfășurat ca un adevărat spectacol. Cuplul de la 'Insula iubirii' a pregătit un număr de dans care a impresionat pe toată lumea prezentă la nunta lor. Ședința foto din ziua nunții a fost una spectaculoasă, iar Hannelore a purtat o rochie de mireasă destul de simplă care i-a pus silueta în evidență.

Deși încă nu au voie să ofere prea multe detalii despre ceea ce se petrece în viața lor de după show-ul 'Insula iubirii', până când emisiunea nu se va termina, noi am aflat unde și-au petrecut Hannelore și Bogdan luna de miere. Se pare că iubirea dintre cei doi este foarte puternică, având în vedere că au rămas împreună după terminarea emisiunii și mai ales că au decis să se căsătorească.

Hannelore și Bogdan de la 'Insula iubirii' au petrecut luna de miere în Grecia, mai exact pe insula Creta. Cei doi s-au bucurat de plajă, de apa limpede și nisipul fin, dar și de razele soarelui. Vacanța celor doi a fost una mult așteptată și de bun augur.

Citește și: Hannelore și Bogdan de la 'Insula iubirii' s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Citește și: Hannelore de la Insula Iubirii, capabilă să îl înşele pe Bogdan după căsătorie? Mesajul clar al concurentei

Citește și: Hannelore, comportament la extreme pe 'Insula Iubirii'. Concurenta are de ales între Bogdan, Andi şi Raul

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter