Vă amintiţi serialul „Salvaţi de clopoţel“? Iată cum arată actorii, la 30 de ani de la filmări! / Frumuşelul Zack şi tocilarul Screech sunt complet schimbaţi!

Publicat pe

În urmă cu 30 de ani, începeau filmările la „Salvaţi de clopoţel, serialul care avea să scrie istorie în România, fiind unul dintre cele mai îndrăgite producţii TV difuzate vreodată de o televiziune autohtonă. Frumuşelul Zack şi tocilarul Screech erau unele dintre personajele preferate ale celor care nu se mişcau din faţa televizorului când începea „Salvaţi de clopoţel. Astăzi, actorii sunt complet schimbaţi!

Vă amintiţi serialul „Salvaţi de clopoţel? Iată cum arată actorii, la 30 de ani de la filmări! / Frumuşelul Zack şi tocilarul Screech sunt complet schimbaţi!Vă amintiţi serialul „Salvaţi de clopoţel? Iată cum arată actorii, la 30 de ani de la filmări! / Frumuşelul Zack şi tocilarul Screech sunt complet schimbaţi!

„Salvaţi de clopoţel a avut premiera în România în 1992 şi, alături de Bevery Hills 90210, a fost unul dintre serialele care s-a bucurat de o mare popularitate în ţara noastră. Adulţii trecuţi de 30-35 de azi încă îşi amintesc poantele lui Screech, tocilarul grupului de liceeni sau ţinutele frumoaselor Kelly, Jessie şi Lisa, inedite la vremea aceea pentru România.

Din păcate, pe cât de îndrăgiţi au fost actorii, pe parcursul celor cinci ani de filmări şi indiferent de succesul internaţional al serialului, Mark-Paul Gosselaar, Mario Lopez, Tiffani Thiessen sau Elizabeth Berkley n-au avut cariere fulminante în industria filmului.

Majoritatea actorilor au între 45-50 de ani acum şi unii dintre ei sunt de-a dreptul de nerecunoscut.

La începutul anului, Mark-Paul Gosselaar (45 de ani), actorul care l-a interpretat pe Zack Morris în „Salvaţi de clopoţel, a publicat pe Twitter o fotografie cu o parte din foştii lui colegi de platou.  „Aşa arată o prietenie de 30 de ani, a scris actorul, care a mărturisit că a rămas în relaţii foarte bune cu o parte din foştii lui colegi de serial.

La reuniunea care a avut loc într-un restaurant din Los Angeles, au participat actorii Mario Lopez (A.C. Slater) şi Tiffani Thiessen (Kelly Kapowski), în vârstă de 45 de ani, dar şi Elizabeth Berkley (Jessie Spano), în vârstă de 46 de ani. Absenţi de la întâlnire au fost Dustin Diamond (42 de ani), interpretul personajului Screech şi Lark Voorhies (45 de ani), actriţa care a interpretat personajul Lisa Marie Turtle.

Mark-Paul Gosselaar, interpretul frumuşelului Zack Morris, a declarat într-o emisiune TV că n-a mai vorbit cu Dustin Diamond, interpretul lui Screech de mai bine de 20 de ani.

Zack şi Jessie au fost iubiţi în realitate

Dacă în serial, Zack Morris se străduia să o cucerească pe Kelly Kapowski, în realitate, actorul Mark-Paul Gosselaar a avut o idilă cu Elizabeth Berkley, blonda cu părul creţ care a interpretat-o pe Jessie Spano.

Screech, de mai multe ori la închisoare

Dustin Diamond era cel mai tânăr actor din grupul „Salvați de clopoțel”: avea doar 12 ani, iar creatorul serialului a recunoscut că nu l-ar fi ales dacă îi știa din prima vârsta sa reală.

Cu 10 ani în urmă, Dustin Diamond era dator 2 milioane de dolari statului american, deoarece refuzase mult timp să-şi plătească utilităţile, iar la un moment dat a fost la un pas de a-şi pierde locuinţa, din cauza ipotecii. Pentru a scăpa de datorii, el a vândut tricouri inscripţionate cu „Am plătit 15 dolari pentru a salva casa lui Screech.

În anul 2014, în urma unei altercaţii avute într-un bar, Dustin Diamond a înjunghiat un bărbat, astfel că a ajuns la închisoare, pentru vătămare şi posesie ilegală de armă albă acolo unde a petrecut câteva luni bune. El a fost eliberat condiţionat, dar pentru că a încălcat anumite reguli, a ajuns din nou după gratii în anul 2016, pentru posesie de droguri.

De asemenea, el a lansat după terminarea serialului un volum intitulat „Behind the Bell, în care a făcut „dezvăluiri din culisele celebrei producţii, printre care a menţionat consumul de droguri şi „un comportament sexual inadecvat. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter