Vă mai amintiţi de Analia Selis? O tragedie a făcut-o să se retragă din lumea mondenă / Ce mai face acum cântăreaţa de origine argentiniană

Publicat pe

Analia Selis era una dintre cele mai populare vedete din showbiz în urmă cu mai bine de zece ani, însă în 2009 a trecut printr-o tragedie care a determinat-o să se retragă din lumina reflectoarelor. Artista de origine argentiniană s-a mutat în 2003 în România, în urma căsătoriei cu violoncelistul român Răzvan Suma.

Vă mai amintiţi de Analia Selis? O tragedie a făcut-o să se retragă din lumea mondenă / Ce mai face acum cântăreaţa de origine argentinianăVă mai amintiţi de Analia Selis? O tragedie a făcut-o să se retragă din lumea mondenă / Ce mai face acum cântăreaţa de origine argentiniană

Analia Selis a reprezentat Argentina la Festivalul Cerbul de Aur 2004, când s-a clasat pe locul 3. Acest moment important i-a adus imediat un contract propus de casa de discuri „Media Pro Music, cu care a lansat două albume „Aqui hoy şi „Aqui ma­nana, urmate de apariţia discografică „Suenos – „Vise (album realizat de Cat Music).

În toamna lui 2009, Analia Selis anunţa, foarte fericită, că este însărcinată a doua oară, însă chiar în ziua de Crăciun a pierdut copilul. Acea dramă a făcut-o să dispară din atenţia publică şi să-şi vindece rănile emoţionale departe de ochii lumii.

Analia a refuzat, în timp, să mai apară la televizor şi prin presă şi s-a refugiat în muncă. Din fericire, doi ani mai târziu, tot în decembrie, cântăreaţa a anunţat că este din nou însărcinată.

În momentul de faţă, Analia şi Răzvan Suma sunt părinţii a doi copii – Noa şi Tiago, de opt şi, respectiv, şapte ani şi ei sunt motivul pentru care artista a lipsit de pe scenă şi a ales să se ocupe de creşterea lor.

Profesional, Analia Selis a renunţat la muzica latino comercială şi cântă tango, ca solistă a ansamblului ArgEnTango.

În anul 2015, a lansat proiectul „Tango Simfonic', tango în aranjament pentru orchestră de cameră, pian și voce, călătorind de atunci și până în prezent în toată țara și cântând în colaborare cu cele mai importante filarmonici din România.

În martie 2018 a fost invitată în Germania, la Kammermusiktage Barth Festival, cu proiectul ArgEnTango, iar în luna august a susținut două concerte de Tango Simfonic în Elveția, în orașele Biel și Solothurn, alături de Sinfonie Orchestre Biel-Solothurn, sub bagheta dirijorului Kaspar Zehnder. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter