Văduva lui Dan Spătaru a suferit ani la rând de depresie, după moartea artistului: "Am plâns în fiecare zi"

Publicat pe

Au trecut 17 ani de la moartea lui Dan Spătaru, timp în care văduva artistului a luptat cu depresia. Sida Spătaru a dezvăluit cât de greu i-a fost și îi este de când a rămas singură, că a plâns zilnic timp de ani de zile și nici un medicament nu i-a alinat durerea din suflet.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dan Spătaru a murit pe 8 septembrie 2004, lăsând un gol imens în sufletul oamenilor care l-au iubit, însă cea mai afectată de această pierdere uriașă a fost soția sa. Sida Spătaru a luptat cu depresia de când a rămas văduvă, iar de aici problemele de sănătate s-au agravat, așa încât acum a ajuns în situația de a nu-și mai putea mișca un picior din cauza afecțunilor la coloană.

Văduva lui Dan Spătaru a suferit ani la rând de depresie, după moartea artistului: "Am plâns în fiecare zi"Văduva lui Dan Spătaru a suferit ani la rând de depresie, după moartea artistului: "Am plâns în fiecare zi"

'Eu sunt un om activ, dar când te vezi la pat nu e bine. Toată viața mea am fost un om activ. Cum să pot face ceva într-un picior? Situația aceasta m-a dat peste cap. Și așa sufăr de o depresie încă de când a murit Dan. Acum, ea s-a accentuat. Nu mai am un moral bun, văd negru totul…

Pe 8 septembrie se împlinesc 17 ani de când a plecat soțul meu. Singurătatea mă apasă de când s-a dus el… Nu știam cum se manifestă depresia. Nu suportam nimic, nici televizor, nu am știut că e atât de rea boala aceasta.

Dacă ajungi la urgență îți dă două pastile și dormi. Trebuie să mergi la psihiatru să-i povestești din copilărie, că poate de acolo sunt problemele și apare când ești adult. Mai ales că nu se manifestă la toată lumea la fel. Celor care sunt în situația aceasta eu le recomand să se monteze, să meargă în parcuri și să se înconjoare de oameni pozitivi.

Cu depresia am plâns în fiecare zi. Însă două săptămâni cât am fost la Gina în Italia nu am știut ce e aia depresie. Ea este și foarte pozitivă și nici nu ai timp să te plictiselti cu ea', a povestit Sida Spătaru pentru Click!.

Citește și: Ce greutăți a avut Camelia Potec în carieră:„Putea să mă dărâme, dar m-a ambiționat…

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Alexandru Papadopol de când nu mai joacă în seriale TV

Citește și: Justyna, iubita lui Alex Bodi, este căsătorită! Cum a aflat soțul ei de relația cu afaceristul:„Este un șoc’

Sida Spătaru îi sfătuiește pe cei care trec prin așa ceva să meargă la medic, iar părinții care simt schimbări de comportament la copii, să facă același lucru, să nu se ajungă la lucruri grave.

'Dacă depresia e mare nu poți să ieși nici afară. Îți tremură stomacul, ai vrea să dormi, nu poți… este o amestecătură… Treci prin niște faze. Cei care trec prin așa ceva trebuie să meargă la doctor, de la primele semne, să nu stea cu ea. Primul lucru este să se ducă la un medic de specialitate, să nu lase boala să meargă mai departe. Dacă stai așa și zaci e foarte greu', mai explică fosta balerină.

Sida și Dan Spătaru au trăit o iubire ca-n povești

A fost dragoste la prima vedere între Sida și Dan Spătaru și s-au iubit până pe 8 septembrie 2004, când artistul i-a spus adio pentru totdeauna femeii căreia, timp de 30 de ani, i-a adus flori în fiecare zi.

Ne-am cunoscut la un turneu în ţară, a fost dragoste la prima vedere. Dan Spătaru era cap de afiş, un tânăr chipeş şi şarmant,  eu eram balerină, m-a cucerit cu trandafiri roşii. Era un romantic incurabil, un adevărat cavaler. Povestea noastră a fost ca în basme. Când ne-am mutat împreună, nu exista zi să nu-mi aducă flori, cadouri multe, de oriunde venea, aducea daruri din inimă. A fost un om deosebit, un soţ perfect’, povestea Sida Spătaru în urmă cu ceva timp.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter