Cum arată Val Kilmer, la 59 de ani! Actorul din Top Gun se luptă de ani de zile cu cancerul

Publicat pe

Val Kilmer a bifat recent prima apariție publică după o lungă absență, iar fanii l-au recunoscut cu greu pe sex simbolul din Top Gun… Deși zâmbitor și bine dispus, pe chipul său se puteau citi urmele cumplitei boli cu care s-a luptat.

După ce, o vreme, și-a negat boala, în 2017, Val Kilmer a făcut public faptul că suferă de cancer în gât, afecțiune cu care s-a luptat ani de zile. De atunci, aparițiile sale au fost din ce în ce mai rare, iar în scurtele ocazii când s-a afișat la evenimente, actorul a purtat permanent o bandană la gât.

Kirk Douglas a dezvăluit că Val Kilmer suferea de cancer

Primul care a tras un semnal de alarmă cu privire la boala lui Val Kilmer a fost chiar colegul său de platou Kirk Douglas, primele zvonuri despre faptul că suferea de cancer apărând în 2015, când actorul a fost internat în spital în urma unei hemoragii. Deși atunci Kilmer a infirmat faptul că suferea de cancer, el a fost dat de gol chiar de către Kirk Douglas.

„Filmul nu a ieșit atât de bine precum mă așteptam, dar m-am simțit bine. Val a fost un tip minunat, care acum se confruntă cu boala pe care am avut-o eu, iar lucrurile nu stau așa de bine pentru el. Mă rog pentru el! De asta nu ați mai auzit atât de multe despre Val în ultima vreme”, a declarat actorul, care tocmai jucase alături de Val Kilmer în filmul Umbra și întunericul (1996).

La momentul acela, Val Kilmer s-a supărat pe colegul său de breaslă și a negat informația, însă după ce boala s-a agravat și a făcut traheotomie (se montează o canulă în fața anterioară a traheei cervicale), operație care a lăsat urme, actorul a fost nevoit să-și mascheze caverna din gât cu eșarfe sau bandane.

Val Kilmer nu își mai ascunde boala!

Recent, actorul în vârstă de 59 de ani a bifat o apariție rară pe covorul roșu, Val Kilmer fiind prezent la Los Angeles, alături de prietenul său Al Pacino, la o seară de lectură live (Simply Shakespeare Live Read of The Merchant of Venice), unde a fost zâmbitor și bine dispus toată seara, deși arăta vizibil îmbătrânit. Actorul a renunțat să-și mai ascundă boala, declarând că la primăvară își va lansa cartea de memorii Im Your Huckleberry', în care va povesti despre lupta sa cu nemiloasa boală.

Foto: Profimedia, Hepta

Cum arată Val Kilmer, la 59 de ani! Actorul din Top Gun se luptă de ani de zile cu cancerulCum arată Val Kilmer, la 59 de ani! Actorul din Top Gun se luptă de ani de zile cu cancerul
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter