Valentina Pelinel, în culmea fericirii: Cristi Borcea iese din pușcărie! A primit aviz favorabil eliberării condiționate de la Jilava

Publicat pe

Ziua de astăzi este, pentru Valentina Pelinel, una dintre cele mai fericite din acest an. Soțul ei, Cristi Borcea, iese din pușcărie. Condamnat, pe 8 februarie 2019, la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, fostul acţionar al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti a primit aviz favorabil eliberării condiționate de la penitenciarul Jilava.

Valentina Pelinel, în culmea fericirii: Cristi Borcea iese din pușcărie! A primit aviz favorabil eliberării condiționate de la JilavaValentina Pelinel, în culmea fericirii: Cristi Borcea iese din pușcărie! A primit aviz favorabil eliberării condiționate de la Jilava

Surse din Administraţia Naţională a Penitenciarelor au precizat că o comisie de eliberări condiţionate a analizat cererea lui Cristian Borcea de a fi eliberat și a dat un aviz favorabil, scrie Mediafax. În continuare, cererea de eliberare condiționată va ajunge în instanță și pe 10 septembrie, fostul finanțator de la Dinamo va ști dacă se va întoarce acasă.

Cristi Borcea, condamnat în dosarul retrocedărilor şi încarcerat de la începutul lunii februarie, a depus o nouă cerere de eliberare condiţionată, magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 stabilind termen de judecată pe 10 septembrie.

Pe 8 februarie 2019, Instanţa a dispus şi confiscarea sumei de aproape un milion de euro de la fostul acţionar al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti.

Cristi Borcea are nouă copii

Pe 1 martie 2019, Valentina Pelinel a născut gemene, care vor fi botezate Maria Indira și Maria Rania, iar Cristian Borcea, a devenit, atunci, tătic pentru a noua oară.

Borcea mai are 3 copii cu Mihaela, prima soţie, 2 cu Alina, a doua soţie, şi o fetiţă cu o avocată. La începutul anului 2016, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naştere, fotomodelul a confirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016. Atunci l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel -de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea.

Valentina Pelinel a devenit soţia lui Cristian Borcea pe 12 septembrie 2018. În ziua în care a avut loc cununia civilă s-a aflat şi că vedeta este însărcinată cu gemeni.

Nunta celor doi a fost pe 30 septembrie 2018 în Budapesta.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter