Vedete care au născut în 2018. Unele, mame pentru prima dată, altele, deja la al treilea copil

Publicat pe

Anul 2018 a stat, cu siguranță, sub semnul maternității, pentru vedetele de la noi. Am putea spune că avem parte de un record în ceea ce privește numărul persoanelor publice care au născut și care au rămas însărcinate. Unele aflate chiar la primul copil, altele la al doilea sau chiar al treilea, e un lucru cert faptul că nimic nu se compară cu momentul în care ai ocazia să îți ții, pentru prima oară, bebelușul în brațe. Laura Cosoi, Elena Băsescu, Adelina Pestrițu, Maria Marinescu, Feli, Andreea Ibacka, Ela Crăciun, Roxana Ciuhulescu, Anca Lungu, Camelia Potec, Adela Popescu și Dana Grecu sunt fericitele mămici despre ale căror experiențe vă vom povesti în rândurile următoare.

Feli

Vestea că Feli este însărcinată i-a uimit până și pe apropiații ei, cu atât mai mult cu cât nici nu se știa că este implicată într-o relație serioasă. Ei bine, se pare că povestea este una extrem de frumoasă, iar solista și iubitul ei au devenit părinți în luna noiembrie. Micuța poartă numele Nora Luna, iar Feli a evitat, până acum, să posteze pe rețelele de socializare o fotografie cu chipul fetiței.

Laura Cosoi

Și-a dorit de mult să rămână însărcinată, dar copiii nu vin aproape niciodată când își planifică părinții. Astfel că, în luna iunie, Laura Cosoi a dat naștere primului său copil, o fetiță pe nume Rita, pe care n-a expus-o aproape deloc în spațiul public. Botezul micuței a avut loc departe de agitația Capitalei, tocmai în Maramureș, petrecerea fiind una 100% tradițională.

Adelina Pestrițu

La doar câteva luni după ce l-a cunoscut pe Virgil Șteblea, logodnicul ei, Adelina Pestrițu a rămas însărcinată, vestea fiind cea mai mare bucurie a vieții sale. Zenaida Maria a venit pe lume la începutul lunii august, fotografiile cu ea reușind să strângă zeci de mii de like-uri, pe conturile de socializare. Recent, Adelina, care a și pozat cu burtica la vedere pe coperta revistei noastre, ne-a declarat că își dorește și al doilea copil, cât de repede cu putință.

Dana Grecu

Toți au fost luați prin surprindere de vestea că Dana Grecu urmează să devină mamă din nou. Totul s-a petrecut cu repeziciune în viața vedetei TV, întrucât a divorțat și a rămas însărcinată într-un timp foarte scurt, presa întrecându-se în speculații. Dana Grecu mai are doi copii din mariajul anterior, o fată și un băiat, cel de-al treilea fiind o fetiță, care a venit pe lume la jumătatea lunii iulie.

Andreea Ibacka

Bebelușul Andreei și al lui Cabral Ibacka s-a lăsat mult așteptat! Mai exact, Andreea a depășit cu mult termenul inițial al nașterii, însă fetița s-a născut perfect sănătoasă, fără nicio problemă. Poartă numele Rania, iar Andreea a scris pe blogul personal faptul că ea și Cabral și-au propus să devină părinți încă de acum trei ani. Iată că, pentru ei, anul 2018 a fost lozul câștigător!

Camelia Potec

Viața de familie a Cameliei Potec este… una secretă! Nu a vorbit despre iubitul ei și nici nu s-a afișat cu el, însă, la începutul lunii septembrie, când a devenit mamă, campioana a împărtășit vestea cu maximă bucurie. Camelia a născut o fetiță pe care nu a expus-o deloc, până acum, și nici detaliile în ceea ce privește botezul nu au fost făcute publice.

Maria Marinescu

Mereu discretă cu detaliile privind viața ei personală, Maria Marinescu nici măcar nu a anunțat nașterea, știrea ieșind la iveală după câteva zile. Fericitul moment a avut loc la începutul lunii ianuarie, creatoarea de modă fiind, din nou, mamă de băiat. La fel ca și nașterea, și botezul a fost un eveniment desfășurat în secret și într-un cerc restrâns. Ulterior, Maria a declarat că nu-și mai dorește copii.

Adela Popescu

Mama unui băiețel de doi ani, Adela Popescu a născut pentru a doua oară, pe data de 10 decembrie, tot un băiețel. Chiar dacă travaliul a fost unul solicitant, de cinci ore, mămica și-a revenit repede și a postat un mesaj de fericire, pe conturile sale de socializare, oferind vestea cea mare. Adela și Radu au făcut public anunțul că vor fi din nou părinți în luna august, printr-un mesaj extrem de amuzant, din care reieșea și sexul bebelușului.

Elena Băsescu

În momentul în care l-a cunoscut pe Cătălin, iubitul ei, Elena Băsescu a știut că își dorește încă un copil. Al treilea. Zis și făcut și iată că EBa a devenit din nou mămică la începutul lunii iunie, fetița lor, pe nume Anastasia, fiind botezată în toamnă. Când era însărcinată în luna a șaptea, Elena a făcut un pictorial pentru coperta revistei VIVA!, împreună cu ceilalți doi copii ai săi.

Ela Crăciun

În primăvara acestui an, viva.ro anunța în exclusivitate faptul că Ela Crăciun este însărcinată… pentru a treia oară! O veste neașteptată, dar primită cu bucurie maximă, Ela având chiar propriul blog dedicat vieții de mamă. Și, ce credeți? Ela a născut, la jumătatea lunii octombrie, un băiețel, iar o săptămână mai târziu, s-a prezentat în formă maximă la petrecerea VIVA! Influencers Party.

Roxana Ciuhulescu

Viața Roxanei Ciuhulescu s-a schimbat complet, în doar câteva luni. Când era extrem de tristă, după divorț, vedeta l-a întâlnit pe actualul soț și a și reușit să rămână însărcinată extrem de repede. Asta, după ce, în căsnicia anterioară, încercase timp de câțiva ani să mai facă un copil. Astfel, Roxana a devenit mamă de băiat în luna iulie, bebelușul născându-se chiar de ziua tatălui său. Acesta a fost, cu siguranță, cel mai frumos cadou al familiei.

Anca Lungu

Viața Ancăi Lungu pare desprinsă din filmele americane. Când toți credeau că este liniștită pe plan sentimental, fosta prezentatoare de știri a schimbat totul, la 180 de grade. A divorțat, s-a îndrăgostit de un afacerist grec, alături de care s-a mutat în Franța, și a rămas însărcinată. Astfel, Anca Lungu a devenit mamă, pentru a doua oară, la jumătatea lunii iulie, născând un băiețel. De când s-a mutat la Nisa, viața Ancăi Lungu este învăluită în mister.

Articole interesante si exclusivitati, in numarul de ianuarie al revistei VIVA!, disponibil la toate punctele de difuzare a presei

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter