Vedete care s-au "combinat" la munca

Publicat pe

Dragostea pluteste in aer pe platourile de la Acasa TV ! Cinci cupluri s-au format in timpul filmarilor la telenovele.

 

Dominat de telenovele si de povesti cu sfarsit romantic, Acasa TV, postul care a implinit 15 ani, este locul unde au aparut unele din cele mai mediatizate cupluri din tara. Astfel, pe platourile de filmare ale televiziunii din Buftea s-au indragostit dupa povesti demne de telenovele siropoase, iar apoi au facut o nunta ca in povestile televizate ale postului TV.

 

2012 Madrid303_resize

Cabral a tinut ascunsa relatia cu Andreea

 

Andreea (27 de ani) si Cabral Ibacka (35 de ani) formeaza unul dintre cele mai haioase cupluri de pe platourile de filmare din Buftea. Ne-am cunoscut la inceputul serialului «Inima de tigan». Am ales atunci sa ramana intre noi si am tinut relatia noastra secreta timp de un an! Cand au aflat colegii nostri, nu intelegeau cum de-am reusit sa fim atat de discreti, pentru ca eram zi-lumina pe platouri', spune Cabral, care a luat-o de sotie pe Andreea in vara anului 2011.

 

Olivia Steer si Andi Moisescu s-au cunoscut acum 11 ani, de Craciun

 

andi-moisescu-olivia-steer0
Olivia Steer (37 de ani), prezentatoarea emisiunii Doamne de poveste' de la Acasa TV, si Andi Moisescu (40 de ani), haiosul jurat de la Romanii au talent', sunt casatoriti de opt ani, se iubesc ca-n prima zi si freamata ori de cate ori vorbesc despre inceputul relatiei lor. Cei doi s-au cunoscut de Craciun, in 2002, la insistentele lui Andi, care, dupa ce o vazuse la TV, a facut in asa fel incat un amic comun sa o invite si pe Olivia la o petrecere. Vedetele au acum doi baieti, Luca si David.

 
Afla povestile celorlalte cupluri de pe site-ul libertatea.ro

 

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter