Vedete cu copiii... la birou

Publicat pe

Ţi s-a întâmplat să nu ai cu cine să laşi copilul şi să-l iei cu tine la birou? Ei bine, se întâmplă şi la case mai mari. Copiii vedetelor îşi însoţesc părinţii pe platourile de filmare, prin emisiuni de televiziune, pe la interviuri şi oriunde altundeva se mai duc aceştia la lucru.

 FOX's American Idol Season 11 Top 4 To 3 Live Elimination Show

 

Pink o duce cu ea peste tot pe micuţa Willow, ba chiar a făcut-o vedetă în videoclipul piesei True Love, în care fetiţa filmează alături de mami şi de tati (Carey Hart). Beyoncé a făcut chiar un scaun special pentru micuţa ei Blue Ivy, pentru ca junioara să stea comod alături de mami, pe care o însoţeşte în turneul Mrs Carter. Jennifer Lopez merge şi ea peste tot cu gemenii Max şi Emme, care au apărut şi într-o reclamă Gucci alături de mami, dar şi în emisiunea American Idol sau la înregistrările pentru videoclipuri, iar Shakira a ridicat audienţa pentru emisiunea The Voice când a apărut în emisiune cu deliciosul bebeluş Milan.

 

Vezi galeria foto cu copiii vedetelor pe baby.unica.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter