Vedete eco: Marius Moga si-a facut un papion dintr-o cutie de bere!

Publicat pe

Pe 7 martie au fost anuntati castigatorii unuia dintre cele mai mari programe de mediu din tara, „Capitala Verde a României”. Vedetele invitate la gala si-au aratat sprijinul fata de aceasta initiativa, purtand un accesoriu eco. Dintre toti, Marius Moga si Dani Otil s-au dovedit a fi cei mai creativi.

Marius Moga, Dani Otil, Mircea Solcanu, Andreea Ibacka si Florin Grozea sunt doar cativa dintre cei care si-au confectionat un accesoriu eco pentru a obtine premiul pus la bataie de organizatori: 50 de copaci plantati în orasul natal al vedetei castigatoare!

Dintre toti, Marius Moga si Dani Otil s-au dovedit a fi cei mai creativi! Pentru ca Alba Iulia sa aiba putin mai mult spatiu verde, Marius si-a „croit' un papion dintr-o cutie de bere: „Mi-am dorit mult sa castig cei 50 de copaci pentru orasul meu. Intr-un final, a meritat sa stau cu presa pe cutia de bere, sa o decupez si sa o transform intr-un papion castigator.', glumeste el.

Desi initial exista un singur premiu, pentru cel mai creativ accesoriu eco, organizatorii au decis sa îi daruiasca înca 50 de copaci si lui Dani Otil, care a venit la eveniment purtand o brosa dintr-un capac de bere care, desigur, avea desenat un „smiley face'.
„Ma bucur ca datorita unui gest mic Resita va avea mai multi copaci. Dintotdeauna am încurajat atitudinea responsabila fata de mediu si cred ca actiunile fiecaruia dintre noi conteaza cu adevarat!', a spus Dani.

Si cum totul e bine cand se termina cu bine, dupa ce a fost anuntata Capitala Verde a Romaniei – Oradea, dupa ce vedetele au castigat zeci de copaci, Keo si Alexandra Ungureanu au urcat pe scena si au impresionat publicul cu o prestatie unplugged inedita!
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter