Vedete in alb si roz la Fashion in the Garden

Publicat pe

Duminica, 13 mai, la boutique-hotel Carol Parc a avut loc targul Fashion in the Garden, un targ dedicat intregii familii, care a oferit invitatilor sai o privire unica asupra tendintelor verii.  VIVA! s-a numarat printre sustinatorii evenimentului organizat de Andreea Marcuta si Denis Radu.
Designerilor consacrati care colaboreaza cu Casa Regala – Alexandru Ciucu, Doina Levintza, Kristina Dragomir – li s-au adaugat alti peste 50 de tineri designeri consacrati romani, creatori de piese vestimentare, bijuterii handmade, designeri de interior sau maestri ai gusturilor si aromelor.
Cum dress code-ul evenimentului a fost “pink & white”, fiecare participant sau designer expozant a avut in colectia prezentata cel putin o piesa alba sau roz.

 

Din decor nu au lipsit o superba gradina de flori amenajata de Bele Fleur si nici delicatesele italiene pregatite de Venchi pe terasa Monaco a Hotelului Caro Parc.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter