Vedete în ipostaze adorabile alături de copiii lor

Publicat pe

Britney Spears, Jessica Simpson sau Kim Kardashian sunt doar câteva dintre vedetele care adoră să se fotografieze în compania copiilor lor. Iată câteva dintre ipostazele adorabile de pe Instagram în care au fost surprinse în ultima perioadă.

 

Britney Spears

În excursia de la Disneyland, alături de cei doi băieți ai săi, Britney Spears a recreat coperta albumului ,,Oops… I Did It Again”. Folosindu-se de o cortină cu bile din plastic, cântăreața și cei doi copii ai săi,  Sean și Jayden, au reprodus aproape perfect coperta celebrului disc. Tot în aceeași excursie, vedeta s-a distrat alături de copiii ei, dându-se în multele carusele din celebrul parc de distracții.

 

 

Jessica Simpson

La aniversarea fiului ei în vârstă de doi ani, Ace, Jessica Simpson s-a distrat alături de toată familia.Baloanele și picturile pe față au fost extrem de apreciate. În fotografia postată de artistă pe Instagram se obesevă cât de încântată este Maxwell de petrecere, în timp ce Ace stă în brațele tatălui său, Eric Johnson.

 

 

Kim Kardashian

Celebrând Ziua Americii, Kim Kardashian a făcut o poza alături de fetița sa North și de Kayne West, vedeta declarând şi cu această ocazie cât de mult își iubește familia. Celebrul cuplu a serbat ziua de 4 iulie pe un vapor.

 

Kourtney Kardashian

Kourtney și fiica sa, Penelope, s-au îmbrăcat în două dintre culoriile Americii, alb și albastru pentru a celebra 4 iulie. Vedeta a dorit să fie cea mai copilăroasă dintre cele două, ea accesorizându-și ținuta cu o pereche de urechi de pisică, în timp ce Penelope admira foarte atent ţinuta mamei sale.

 

Silvia Cimpeanu, Foto: Instagram

 

Vedete în ipostaze adorabile alături de copiii lorVedete în ipostaze adorabile alături de copiii lor

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter