Vedete în momente speciale. Vezi cum îşi petrec serile!

Publicat pe

Având agendele extrem de ocupate ziua, vedetele de Hollywood încearcă să îşi facă timp seara pentru micile lor plăceri. Aşadar, fie că ies la cină alături de cei dragi, că fac sport sau merg la un salon de înfrumuseţare, orice activitate este binevenită pentru a se relaxa puţin.

 

Eva Longoria a fost surprinsă în timp ce părăsea un salon de înfrumuseţare din Hollywood cu zâmbetul pe buze şi o cremă în mână.  Actriţa îşi aranjase părul pentru că în acea seară avea întâlnire cu iubitul ei, Jose Antonio Baston, care o aştepta la ieşire.

 

Ben Stiller a organizat o ieşire ca între băieţi, ducându-şi fiul, Quinlin, la meciul celor de la Harlem Globetrotters. Cei doi au trăit la maximum spectacolul oferit de membrii celebrei echipe amercane de baschet. Cu siguranţă, a fost o seară magică pentru micul Quinlin.

 

Pamela Anderson şi soţul ei, Rick Salomon, ştiu să se distreze ca nimeni altcineva. Cei doi au fost surprinşi ieşind extrem de zâmbitori din restaurantul în care luaseră cina, dovadă ca fusese o seară perfectă.

 

Dita von Teese are grijă să arate întotdeauna impecabil. Regina show-urilor burleşti a fost surprinsă într-o seară în timp ce părăsea un salon de manichiură din California.

 

Jogging-ul la ceas de seară se dovedeşte extrem de eficient pentru Teri Hatcher din Neveste disperate. Dovadă că la 50 de ani are o siluetă de invidiat.

 

Jessica Alba, mamă a două fetiţe, are parte şi de seri linişite în care reuşeşte să iasă la restaurant alături de soţul ei, Cash Warren. Aşa cum a fost cea în care au fost surprinşi ţinându-se de mână ca doi îndrăgostiţi, în timp ce se îndreptau spre boutique-hotelul Chateau Marmont.

 

Pentru celebra familie Beckham, cina în oraş este unul dintre cele mai plăcute momente. Ȋntr-una dintre serile trecute, cei care treceau pe lângă restaurantul Balthazar din cartierul SoHo al New York-ului au avut ocazia să îi vadă pe membrii familiei Beckham intrând extrem de eleganţi în restaurantul lor preferat.

 

Kelly Osbourne a fost surprinsă în timp ce îşi lua rămas bun de la mama ei, Shannon, cu care ieşise la cină. Celor două le fusese alături şi unul dintre numeroşii câini ai familiei.

 

 

Vedete în momente speciale. Vezi cum îşi petrec serile!Vedete în momente speciale. Vezi cum îşi petrec serile!

 

Foto: Hepta

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter