Vedete la inaugurarea Muzeului Pasiunilor Neterminate

Publicat pe

Pe 23 mai la Grand Cafe Van Gogh a fost inaugurat Muzeul Pasiunilor Neterminate, care aduna in acelasi loc cele mai importante pasiuni incepute si nefinalizate ale vedetelor de la noi din tara. Printre cei care au onorat invitatia de inaugurare s-au aflat Cabral si Andreea Ibacka, Lucian Mandruta, Ellie White, Stefan Stan (Vocea Romaniei) si Andrei Leonte (X-Factor).

Stefan Stan – castigatorul de la Vocea Romaniei si Andrei Leonte – castigatorul de la X Factor au impartit aceeasi scena de data aceasta, prezentandu-si pasiunile expuse in muzeu.

Andrei a povestit ca se incadreaza perfect in Muzeul Pasiunilor Neterminate pentru ca el frecvent incepe lucruri de care este foarte entuziasmat si, ulterior, le abandoneaza.

Stefan Stan a declarat ca fiind pasionat prea tare de muzica, nu mai are timp sa duca la bun sfarsit toate lucrurile incepute. Totodata, solistul a interpretat o varianta unplugged a piesei sale You give me love', dar si un cover foarte cunoscut
Printre vedetele care au expus in muzeu si au fost prezente la inaugurare s-au mai numarat: Cabral si Andreea Ibacka, Lucian Mandruta, Ellie White, Mirela Vescan si Mirela Bucovincean.

Cabral si Andreea Ibacka
au vorbit despre pasiunile lor neterminate: saxofonul si vioara. In timp ce Andreea a povestit ca timpul nu-i permite sa se mai ocupe cum ar fi vrut de acest talent pe care il are inca din copilarie, Cabral a spus ca dupa sase luni de studiu alte lucruri i-au ocupat timpul.

La inaugurarea Muzeului Pasiunilor Neterminate, Lucian Mandruta si-a declarat pasiunea pentru carti, pe care a abandonat-o in momentul in care a realizat ca scriitura este exploatata la maximum in prezent.

Alte vedete despre care puteti afla in Muzeul Pasiunilor Neterminate sunt: Zoli Toth, CRBL, Dana Savuica, Sonia Argint – Ionescu si Cristian Samfira.

Ellie White Mirela Bucovicean

 

 

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter