VEDETE la lansarea primei colecţii prêt-à-porter Royal Chapeau

Publicat pe

Royal Chapeau a lansat prima colecţie de pălării prêt-à-porter, inspirată din eleganţa și rafinamentul fără vârstă al unor fashion icon-uri precum Grace Kelly, Prinţesa Diana sau Alain Delon.

 

Colecţia include 12 modele pentru femei și 12 pentru bărbaţi, realizate din materiale fine precum mătasea și fetrul de blană – una dintre ţesăturile cele mai apreciate de către pălărieri, folosită încă din perioada Rococo.

Royal Chapeau s-a născut din pasiunea Adrianei Andreicuţ pentru pălării și din dorinţa de a oferi românilor, tot mai mult aflaţi în căutarea unui stil individual, un accesoriu prêt-à-porter care să aducă un strop de eleganţă și de personalitate oricărei ţinute. Cariera Adrianei de manechin i-a oferit insight-uri preţioase din lumea modei, prin contactele cu branduri și designeri de top, dar și oportunitatea de a călători mult. Londra a fost printre orașele care i-au influenţat cel mai mult stilul și viziunea asupra eleganţei – o metropolă unde pălăriile erau printre accesoriile-statement.

Puternica influenţă britanică se citește în design-ul colecţiei Royal Chapeau: eleganţa clasică a liniilor simple și armonioase, care se transformă într-un accesoriu-statement tocmai prin discreţie și echilibru.

 

VEDETE la lansarea primei colecţii prêt-à-porter Royal ChapeauVEDETE la lansarea primei colecţii prêt-à-porter Royal Chapeau

Foto: Vali Barbulescu

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter