Vedete la o aniversare specială

Publicat pe
Vedete la o aniversare specialăVedete la o aniversare specială

Promenada, cel mai nou Mall din Bucureşti, a sărbătorit alaturi de numeroase vedete primul an de la lansare.

 

A fost o zi cu totul specială de dimineaţă şi până seara târziu. Aniversarea Mall-ului Promenada a debutat cu emsiunea Neatza cu Răzvan şi Dani realizată în direct de pe terasa Promenada, după care premii din oră în oră au fost oferite de vedete precum Nicolai Tand, Andrei Aradits, Carmen Brumă, Teo Trandafir, Răzvan şi Dani. Seara s-a încheiat cu un concert caraoke cu Benetone Band şi de un super concert Vama. Toţi cei care au vizitat Mall Promenada vineri au avut parte de cadouri, reduceri şi surprize în fiecare clipă.

 

Toţi vizitatorii mall-ului din Floreasca au fost răsfăţaţi cu mult înainte de ziua de 17 octombrie. Vedetele au organizat concursuri pe conturile lor de facebook şi astfel, sutele de mii de fani au povestit despre premiere din viaţa lor care le-au rămas în suflet, premiul fiind o întâlnire cu vedeta. S-au scrii mi de comentarii, iar câştigătorii au rămas cu amintiri de neuitat.

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter