Vedete la premiera filmului "Les Miserables"

Publicat pe

Ieri seara, la Londra a avut loc premiera mondiala a filmului Les Miserables, o ecranizare dupa celebrul roman al lui Victor Hugo. In regia lui Tom Hooper, filmul este conceput ca un musical si reuneste in distributie nume mari precum Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway si Sacha Baron Cohen.

 

 

Actiunea filmului se petrece in 1832, in timpul Revolutiei din Franta, si il are in centru pe  Anne Hathaway (Hugh Jackman), un barbat sarac aflat de 18 ani pe fuga din calea legii pentru ca a indraznit sa fure o paine cu care sa hraneasca copiii.  Ofiterul de poliţie Javert (Russell Crowe)   se afla permanent pe urmele lui Jean, din dorinta de a-l captura si de a-l vedea pedepsit …

Rolurile celebrelor personaje feminine ale povestii sunt interpretate de Anne Hathaway (Fantine) si Amanda Seyfried (Collette).

 

La premiera ce a avut loc la London’s Leicester Square, Russell Crowe a declarat ca lucrul la acest musical a fost o experienta unica, pe care nu o va uita niciodata. Anne Hathaway a stralucit intr-o superba rochie  alba, lunga, cu spatele gol, iar Hugh Jackaman a marturisit ca acest rol a insemnato provocare fizica, emotionala si mentala incredibila. Atat Jackman, cat si Hathaway au trecut prin transformari fizice pentru a intra in pielea personajelor: au trebuit sa slabeasca si sa-si tunda parul. Cu toate acestea, Anne Hathaway a declarat despre rolul lui Fantine ca este dream job'.

 

Filmul va intra in cinematografele din Romania in ianuarie 2013.

 

 

 

 

 

 

Foto: Northfoto

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter