Vedete pe covorul roşu la BRIT Awards 2017

Publicat pe

Industria muzicală britanică şi-a desemnat aseară cei mai buni artişti, în cadrul celei de-a 38-a gale BRIT Awards.

 

 

 

Vedete pe covorul roşu la BRIT Awards 2017Vedete pe covorul roşu la BRIT Awards 2017

 

 

 

 

 

Pe covorul roșu și-au făcut apariția Ed Sheeran, James Arthur, Katy Perry sau Rita Ora. Cele care sunt se pare la categoria celor mai prost îmbracate au fost fetele din trupa britanică Little Mix.

 

 

În cadrul ceremoniei de decernare, seara trecută cântăreața Emeli Sandé a fost recompensată cu premiul pentru cea mai bună artistă solo britanică, David Bowie cu cel pentru cel mai bun artist solo britanic, acordat postum, iar The 1975 a primit premiul pentru cel mai bun grup britanic.

 

 

Adele nu a plecat acasă cu mâna goală, aceasta a luat pentru al doilea an consecutiv premiul pentru succes global, iar Beyonce a fost declarată cea mai bună artistă solo internațională

 

 

BRITs Icon Award îi aparține anul acesta lui Robbie Williams, care a susținut în cadrul premiilor un show reprezentativ. Spectacolul nu s-a oprit aici însă, momentele artistice ale serii au mai fost susținute de Ed Sheeran, Coldplay şi Katy Perry.

 

 

 

Bianca Ion

 

Foto: Hepta, Instagram

 

 

 

Citește și:

 

BRIT AWARDS 2017: Adele, Robbie Williams şi David Bowie, printre câştigători

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter