Vedete la premiera Ho Ho Ho 2

Publicat pe

La Cinema Pro,  Craciunul a fost sarbatorit putin mai devreme anul acesta, la premiera de gala „Ho Ho Ho 2: O loterie de familie”, un film despre adevaratele miracole de Craciun, cu Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Anca Turcasiu, Mirela Oprisor si nu numai.

 

Protagonistii au stralucit pe covorul rosu, iar comedia a fost foarte  bine primita de public. Cu o singura exceptie: asa cum a declarat la finalul proiectiei Andreea Marin Banica, fiica sa, Violeta, prezenta in sala, nu a fost foarte incantata de rolul negativ al mamei sale. ” Inseamna ca am fost foarte convingatoare”, a declarat amuzata vedeta, care joaca in film rolul unei directoare de orfelinat plina de rautate.

Imediat dupa premiera de gala, echipa filmului regizat de Jesus del Cerro si produs de Alma Bacula va plecata intr-un turneu in orasele Iasi, Bacau si Braila.

 

 

 

 

 

Foto: Cristi Duminecioiu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter