Vedetele aleg un stil de viaţă sănătos

Publicat pe

Prof. Dr. Mencinicopschi şi-a lansat noua sa carte 'Crezi că ştii ce bei?' în cadrul unui eveniment de presă organizat de Coreus Publishing şi găzduit de Andreea Marin, cunoscută pentru atenţia acordată stilului de viaţă sănătos.

 

Noul volum al prof. Mencinicopschi revoluţionează mitul hidratării, propunând o carte care ne învaţă ce, cum, cât şi când să bem, oferind informaţii esenţiale despre consumul de apă, lapte, cafea, ceai, suc sau alcool.

 

Cartea vine însoţită de 4 testere oferite de Aqua Carpatica, prin intermediul cărora se poate verifica nivelul de nitraţi din apă pe care o consumaţi zilnic.

 

Tot în cadrul acestui eveniment s-a lansat cărticica „Crezi că ştii ce bei?', ce conţine fragmente despre apă şi hidratare extrase din cartea cu acelaşi titlu a prof. Mencinicopschi şi este însoţită de 2 testere cadou.

 

Dacă bei apa nu înseamnă că te hidratezi, iar apa se mănâncă, nu se bea! Ştiu că aceste lucruri sună ciudat, însă credeţi-mă, este adevărat! Cartea pe care tocmai am lansat-o, explica şi clarifica regulile de bază ale sănătăţii vieţii, evidenţiind importanta lichidelor în viaţa noastră. Este foarte important ca fiecare să ştie ce fel de lichide trebuie să consume şi modul în care trebuie să le consume', explica prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi.

 

Vedetele aleg un stil de viaţă sănătosVedetele aleg un stil de viaţă sănătos
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter