Vedetele apreciaza fitnessul: Simona Patruleasa, Ellie White, Nico...

Publicat pe

Renumita antrenoare de fitness feminin Cori Gramescu a lansat, in premiera, cel mai cuprinzator set de antrenamente menit sa remodeleze trupul femeilor din Romania si, in acelasi timp, sa elimine definitiv rutina salilor obisnuite de fitness.

La eveniment, au participat o serie de vedete feminine din showbiz care au urmarit, alaturi de reprezentantii presei, reprize scurte din fiecare antrenament lansat, executate atat de Cori Gramescu, cat si de antrenoarele de la Lady Fit.

Nico, Simona Patruleasa, Ellie White si celelate vedete prezente s-au aratat impresionate de energia emanata de noile discipline de fitness, de tonusul antrenoarelor, cu varsta cuprinsa intre 22 si 48 de ani, si au declarat ca sunt pregatite sa inceapa antrenamentele cu Cori Gramescu.

„Pentru aceasta primavara am conceput cel mai variat set de antrenamente de pana acum. In urma studiului aprofundat celor mai noi tehnici de antrenament, am realizat cat de importanta este varietatea in antrenament dar si nevoia de a adapta exercitiile fizice functionarii metabolice a organismului in seznul cald. De asemenea, in premiera pentru Romania, am conceput o personalizare a antrenamentelor nu doar in functie de nivelul de rezistenta al clientelor, ci si in functie de constitutie si dispozitia stratului lipidic pe corp', declara Cori Gramescu.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter