Vedetele câştigătoare ale concursului TOP VEDETE VIVA! 2014 - FOTO

Publicat pe

Revista Viva! te-a invitat să îţi votezi vedetele preferate şi să câştigi astfel premii fabuloase, printre care un city break la Roma.

 

IATĂ care au fost vedetele câştigătoare în urma votului:

 

DANA ROGOZ este Cea mai sexy viitoare mămică. Vedeta a intrat în luna a 9-a de sarcină şi are tot mai multe emoţii pentru că mai are puţin până îşi va strânge băieţelul în braţe.

Vedetele câştigătoare ale concursului TOP VEDETE VIVA! 2014 - FOTOVedetele câştigătoare ale concursului TOP VEDETE VIVA! 2014 - FOTO

 

ADELA POPESCU şi RADU  VȂLCAN au reuşit să câştige la categoria Cel mai frumos cuplu. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare din Buftea, s-au îndrăgostit şi acum au o relaţie extrem de solidă. Locuiesc împreună şi au planuri de viitor.

 

SMILEY a fost desemnat Cel mai sexy bărbat. Carismaticul artist este acum unul dintre cei mai în vogă prezentatori şi are numeroşi fani.

 

LOREDANA a confirmat încă o dată, dacă mai era necesar, că este Cea mai populară vedetă. Cu o carieră impresionantă, artista reuşeşte să se reinventeze cu fiecare apariţie a sa.

 

ALEXANDRA DINU punctează apariţii extrem de stilate şi reuşeşte astfel să câştige la categoria Vedeta cel mai bine îmbrăcată.

 

Mulţuimim partenerilor: Parteneri:  Agenţia de turism TRIPTAILOR, GETT'S SALONS şi LLL DENTAL.

 

 VEZI şi LISTA CȂŞTIGATORILOR 

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă