Vedetele câştigătoare ale concursului TOP VEDETE VIVA! 2014 - FOTO

Publicat pe

Revista Viva! te-a invitat să îţi votezi vedetele preferate şi să câştigi astfel premii fabuloase, printre care un city break la Roma.

 

IATĂ care au fost vedetele câştigătoare în urma votului:

 

DANA ROGOZ este Cea mai sexy viitoare mămică. Vedeta a intrat în luna a 9-a de sarcină şi are tot mai multe emoţii pentru că mai are puţin până îşi va strânge băieţelul în braţe.

Vedetele câştigătoare ale concursului TOP VEDETE VIVA! 2014 - FOTOVedetele câştigătoare ale concursului TOP VEDETE VIVA! 2014 - FOTO

 

ADELA POPESCU şi RADU  VȂLCAN au reuşit să câştige la categoria Cel mai frumos cuplu. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare din Buftea, s-au îndrăgostit şi acum au o relaţie extrem de solidă. Locuiesc împreună şi au planuri de viitor.

 

SMILEY a fost desemnat Cel mai sexy bărbat. Carismaticul artist este acum unul dintre cei mai în vogă prezentatori şi are numeroşi fani.

 

LOREDANA a confirmat încă o dată, dacă mai era necesar, că este Cea mai populară vedetă. Cu o carieră impresionantă, artista reuşeşte să se reinventeze cu fiecare apariţie a sa.

 

ALEXANDRA DINU punctează apariţii extrem de stilate şi reuşeşte astfel să câştige la categoria Vedeta cel mai bine îmbrăcată.

 

Mulţuimim partenerilor: Parteneri:  Agenţia de turism TRIPTAILOR, GETT'S SALONS şi LLL DENTAL.

 

 VEZI şi LISTA CȂŞTIGATORILOR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter