FOTO Vedetele din România la concertul Depeche Mode

Publicat pe

Miercuri, 15 mai, Depeche Mode a concertat pe Arena Naţională din Bucureşti. Show-ul incediar a debutat cu melodia „Welcome to My World”.  Printre vedetele prezente la concert, s-au numărat Sore Mihalache, Jojo, Daniel Buzdugan şi Giulia Anghelescu. 

 

Dacă la începutul show-ului solistul, Dave Gahan a renunţat la sacou, finalul l-a prins la bustul gol cântât piese precum „Just Can’t Get Enough” şi „I feel you”.  Admiratorii legendarei trupe s-au putut bucura în cele două ore cât a durat show-ul de melodiile arhicunoscute deja „Angel”, „Walking in my shoes”, „Barrel of a Gun” şi „A question of Time”.

Celebri pentru show-urile live spectaculoase, Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher nu şi-au dezamăgit fanii nici de această dată, scena, a cărei construcţie a durat mai multe zile, fiind una cu adevărat specială, unică în lume. Designul inovator a fost gândit de Anton Corbijn şi are la bază elementele grafice care se regăsesc şi în noua identitate vizuală a trupei.

Printre vedetele prezente la concert, s-au numarat Sore Mihalache, Jojo, Daniel Buzdugan si Giulia Anghelescu, care  a fost foarte entuziasmată de spectacol. „Iniţial, în partea unde am stat noi nu s-a auzit foarte bine, dar am coborât şi s-a auzit senzaţional. Sunt unele piese noi pe care nu le ştiam, dar mi-au placut.”, a spus Giulia, conform RTV.

Depeche Mode este o formaţie britanică de muzică synthpop/electronic fondată în 1980 în oraşul Basildon, din comitatul Essex, provincia Anglia din Marea Britanie. Este una dintre cele mai longevive şi de succes formaţii apărute în perioada New Wave şi New Romantic, dar erau de fapt parte a scenei „futuriste” alături de Soft Cell, Gary Numan şi The Human League. Multe din videoclipurile lor au fost difuzate în heavy rotation pe MTV.Se estimează că până în 2006 Depeche Mode au vândut peste 73 de milioane de albume în întreaga lume şi au avut patruzeci şi patru de piese în UK Singles Chart. Au avut mai multe melodii de top 40 în Marea Britanie fără a fi #1 decât orice alt artist şi au influenţat mulţi din artiştii cunoscuţi de astăzi, în parte datorită tehnicilor de înregistrare şi utilizării de mostre (sampling). Deşi foarte influenţi în scena modernă electro-dance, rămân de obicei clasificaţi în genul alternativ.

Componenţa trupei – Dave Gahan (voce), Martin Gore (clape, chitară, voce, compozitor principal după 1981), Andrew Fletcher (clape secundare) şi Vince Clarke (clape, compozitor principal 1980-81). Vince Clarke a părăsit formaţia după lansarea albumului de debut din 1981; curând înlocuit de Alan Wilder (clape primare) care a cântat în formaţie din 1982 până în 1995. După plecarea lui Wilder, Gahan, Gore şi Fletcher au continuat să interpreteze ca trio.

 

Foto: Facebook, Libertatea

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter