Vedetele merg sâmbătă la maraton

Publicat pe

Andreea Marin, Ileana Badiu, Monica Iagar, Ellie White si Anca Serea merg sambata la maratonul DHL Stafeta Carpatilor, organizat în scop caritabil.

 

Andreea Marin 1

 

Ileana Badiu, Monica Iagar, Roxana Ciuhulescu, Ellie White, Anca Serea, Violeta Beclea Szekely, Monica Rosu si Alin Petrache, Presedintele Comitetului Olimpic Sportiv Roman, se vor afla sambata dimineata la Poiana Brasov, la start, pentru a alerga alaturi de peste 700 de participanti, evenimentul fiind  dedicat alergatorilor profesionisti, companiilor din Romania si publicului larg.

 

Andreea Marin va fi prezenta pentru a sustine echipa Fundatiei Pretuieste Viata, careia i-a acoperit toate cheltuielile participarii la maraton.

 

Alin Petrache, Monica Iagar, Monica Rosu, Daniel Kearvell, Violeta Beclea si Andi Moisescu

 

Ca in cazul celor cinci editii precedente, Maratonul DHL Stafeta Carpatilor are si anul acesta scop caritabil. Fondurile stranse vor fi donate Asociatiei Salvati Copiii pentru proiectul Educatie si Informare impotriva consumului de droguri in randul tinerilor'.

 

In acest an, Salvati Copiii isi propune sa informeze peste 8000 de elevi si studenti din 120 de scoli din Bucuresti si alte 12 judete, printre care si Brasov, despre efectele dezastruoase ale drogurilor asupra tinerilor.

 

Sustinatorii maratonului DHL

 

Peste 700 de persoane sunt inscrise la maraton anul acesta, dintre care peste 150 la probele de maraton si semimaraton, 67 de echipe la stafeta si 73 de copii la Crosul Copiilor.

 

Startul oficial al competitiei se va da sambata, 21 iunie 2014, ora 10.00, la Predeal. Competitia se va incheia la ora 17.00, urmand ca festivitatea de premiere sa aiba loc pe platoul din fata Stanei Turistice

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter