Vedetele susţin revoluţia „Fetelor din Balcani”

Publicat pe

Corina pregăteşte lansarea videoclipului „Fete din Balcani', dar dă şi startul unei adevarate revoluţii la care au aderat numeroase vedete.

 

Madalina Ghenea, Loredana, Amalia Enache, Adela Popescu, Monica Barladeanu, Inna, Antonia, Catrinel Menghia, Adelina Chivu, Giulia si Alexandra Stan au devenit imediat ambasadoarele revolutiei Fetelor din Balcani' pe paginile lor oficiale de Facebook si Instagram.

 

A uimit lumea cu frumusetea, stilul si incredibila sa feminitate. Sunt atat de mandra si fericita ca incredibila Madalina Ghenea a aderat la revolutia #girlpride!', a scris Corina Bud pe contul sau de Facebook.

 

Loredana, cea despre care Corina spune că ne inspira pe toti si ne face sa credem in visurile noastre', s-a alăturat şi ea acestei revoluţii a mentalităţilor.

 

Am incredere ca veti arata tuturor ce inseamna #girlforce! Hai sa aratam ca #fetedinbalcani stiu ce inseamna #girlpride si hai sa schimbam lumea si mentalitatile invechite cu doar cateva hashtaguri! Revolutia va continua!', spune Corina Bud.

 

Teaserul piesei „Fete din Balcani', care va fi lansata curand, poate fi vazut aici:

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oS-4gMj1KH0.[/youtube]

 

Vedetele susţin revoluţia „Fetelor din Balcani'Vedetele susţin revoluţia „Fetelor din Balcani'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter