Vedetele TVR au venit alături de copii la avanpremiera filmului „Regatul secret”

Publicat pe

Vedetele TVR au sărbătorit Ziua Copilului alături de copiii lor şi de prietenii TVR 2 la avanpremiera filmului „Regatul Secret' (3D), organizată la Grand Cinema Digiplex.

 

Mihai Rădulescu („Prim-plan', TVR 1), Lucian Pîrvoiu („Ora de ştiri', TVR 2), Cătălin Heson („Moto Magia', TVR 2), Liana Stanciu („Duminica poveştilor adevărate', TVR 2) şi Mihai Georgescu (solistul trupei Bere Gratis) şi Claudiu Lucaci (Directorul Direcţiei Ştiri din TVR) s-au bucurat alături de cei mici de un film special, care a stârnit în timpul vizionării reacţii simpatice din partea copiilor, care au trăit cu sufletul la gură aventura „la firul ierbii'.

 

„Regatul Secret' este un film de animaţie, o aventură-comedie 3D care îi invită pe cinefilii mai mari şi mai mici într-o lume magică, însufleţită de personaje fantastice. Filmul spune povestea luptei continue între forţele binelui, care vor să menţină vie lumea naturală, şi forţele răului, care doresc să o distrugă. Mary Katherine este o tânără care, după ce se trezeşte transportată în mod magic în pădurile acestui regat, se alătură unei echipe de războinici şi unor personaje comice pentru a salva lumea lor, dar şi… lumea ei. Producţia poartă semnătura lui Chris Wedge, regizorul care a adus pe marile ecrane personajele pline de farmec din „Ice Age' şi din „Rio'.\

 

Vedetele TVR au venit alături de copii la avanpremiera filmului „Regatul secret'Vedetele TVR au venit alături de copii la avanpremiera filmului „Regatul secret'

 

Foto: TVR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter