Vezi unde îşi petrece Corina vacanţa de Paşte

Publicat pe

După o perioadă foarte încărcată pe plan profesional, presărată cu numeroase concerte şi lansarea clipului la piesa „Of Corso”, Corina şi-a luat o bine meritată vacanţă de Paşti, urmând să-şi petreacă sărbătorile în oraşul ei natal, la Satu Mare.

Cântăreaţa se va bucura de tradiţiile locului, va îmbraca costumul popular oşenesc, va merge la biserică, iar în prima zi de Paşti va aştepta stropitorii.

„Am venit acasă, la Satu Mare încă dinainte de Florii şi îmi voi petrece aici Paștele. Iubesc tradiţiile şi abia aştept să îmbrac costumul popular oşenesc în prima zi de Paşte, când voi merge la biserică. Tot atunci, fetele aşteaptă acasă stropitorii. Aici aşa e obiceiul, vin toţi feciorii şi te stropesc cu parfum. Când eram mică parfumul era rusesc. Vă dati seama cum miroseam după ce se amestecau vreo 20 de parfumuri într-o zi?”, declară Corina.

Cântăreaţa nu se va da în lături nici de la gătit, urmând să prepare alături de mama ei câteva specialităţi printre care ciorba de măcriş şi caşul de ouă.

„Iubesc să prepar mâncăruri tradiţionale şi voi găti alături de mama drob de miel, ruladă, sarmale şi ciorbă de măcriş. Măcrişul este o plantă cu frunze verzi acrişoare, iar la mine acasă ciorba de măcris este renumită. O să mai prepar şi caşul de oua. Se fierb doi litri de lapte la foc mic, se bat 20 de ouă şi se amestecă cu laptele şi apoi se pune la foc mic până când se face branză. Se pune apoi zahăr, esenţă de vanilie şi scorţişoară dupaă gust. Se strecoară în tifon şi se lasă la scurs. Este un desert delicios”, spune Corina.

Daca iti place carnea de miel, nu trebuie sa ratezi sa faci aceasta ciorba de miel de Paste!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter