Viața după Exatlon! Claudia Pavel spune adevărul despre relația cu Cătălin Cazacu la Interviurile VIVA!

Publicat pe

Au trecut mai bine de două luni de când a fost eliminată de la Exatlon, dar o astfel de experiență nu se uită prea ușor. Claudia Pavel spune azi, la Interviurile VIVA!, adevărul despre tot ceea ce a trăit în competiție, dar și despre relația cu Cătălin Cazacu.

Cu lacrimi în ochi. Așa a plecat Claudia Pavel de la Exatlon, din concursul despre care putem spune că i-a resuscitat cariera. Am fost singura din echipă care nu a făcut un sport de performanță. Pentru mine a fost o onoare să am colegi care sunt campioni olimpici, mondiali, europeni. Am dat tot ce am putut pentru a fi alături de ei, pentru a câștiga pe trasee. Am avut și ghinioane: am trecut pe lângă un șoc anafilactic, a fost nevoie de câteva zile de tratament cu cortizon intravenos; încă am glezna umflată, pentru că am suferit o întindere de ligamente', a spus Claudia, după ce a părăsit emisiunea. Deși au trecut două luni și jumătate de când s-a întors în București, cu siguranță că mulți încă se mai întreabă despre idila ei cu fostul coleg Cătălin Cazacu. Ei bine, solista vine azi la Interviurile VIVA!, emisiune difuzată azi, pe Facebook-ul revistei VIVA! azi, începând cu ora 15.00. Dar asta nu e tot! Aflați detalii exclusive depsre Exatlon, ceea ce nu s-a văzut pe micul ecran, iar Claudia va povesti cum i s-a schimbat viața după concurs.

Foto: Dumitru Angelescu

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter