Vica Blochina l-a trimis pe Edan, fiul ei şi al lui Victor Piţurcă, în vacanţă cu fratele vitreg, Alex şi Cristina Ich

Publicat pe

Chiar dacă părinţii nu îşi vorbesc, Edan are o relaţie bună cu tatăl lui, Victor Piţurcă, deşi iniţial nu a vrut să-l recunoască. La rândul său, Vica Blochina spune că Piţi este un tată devotat şi se pare că băiatul are o relaţie foarte bună şi cu fratele vitreg, Alex, din moment ce acum se află în vacanţă în Turcia cu acesta şi cu iubita lui, Cristina Ich.

Vica Blochina l-a trimis pe Edan, fiul ei şi al lui Victor Piţurcă, în vacanţă cu fratele vitreg, Alex şi Cristina IchVica Blochina l-a trimis pe Edan, fiul ei şi al lui Victor Piţurcă, în vacanţă cu fratele vitreg, Alex şi Cristina Ich

Vica Blochina şi Victor Piţurcă s-au iubit în secret 16 ani, când fostul selecţioner era căsătorit. Acesta are doi copii, Alex (35 de ani) şi Claudia (37 de ani) şi, într-un final, l-a recunoscut şi pe Edan.

În 2011, ea l-a dat în judecată pentru stabilirea paternităţii şi a câştigat. Testul ADN a confirmat că Edan e fiul lui Piţi şi în 2013 judecătorii au decis ca el să plătească pensie alimentară de 50.000 de euro retroactiv şi câte 2.900 de euro lunar. Un an mai târziu, la cererea lui, custodia lui Edan a devenit comună, Vica şi Piţi având drepturi egale.

Băiatul, care acum are 11 ani, are o relaţie foarte bună cu tatăl lui şi cu familia acestuia, iar acum chiar se bucură de mare şi de soare alături de Alex Piţurcă şi iubita lui, Cristina Ich.

Cristina a postat o serie de filmuleţe pe Instagram, din vacanţa lor la Bodrum, Turcia, în care apare şi Edan, alături de alţi doi copii. Şi iubita lui Alex pare să aibă o relaţie bună cu cumnatul ei vitreg şi apare în clipuri glumind alături de cei mici într-una dintre seri.

În acest timp, Vica se află şi ea la mare, dar în România, la Mamaia şi se bucură de ultimele zile de vară. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter