Vica Blochina, săltată de Poliție, pe stradă! Incidentul are legătură cu un bărbat care i-a adus acuzații grave!

Publicat pe

Se pare că Vica Blochina nu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, aşa cum credea toată lumea care o urmăreşte pe reţelele de socializare. Zilele trecute, blonda a trecut printr-un episod umilitor, în plină stradă, când bărbatul care ar fi iubitul ei, a jignit-o de faţă cu poliţiştii sosiţi la faţa locului. Vica a fost urcată în maşină de oamenii legii şi condusă la Secţia de Poliţie.

Vica Blochina, săltată de Poliție, pe stradă! Incidentul are legătură cu un bărbat care i-a adus acuzații grave!Vica Blochina, săltată de Poliție, pe stradă! Incidentul are legătură cu un bărbat care i-a adus acuzații grave!

„Dă-te jos că nu e mașina ta, du-te, urcă-te în mașina de poliție. Dispari de aici, fomisto! Ce plângere să-mi faci, că mi-ai mâncat banii! Dă-te jos din mașina mea!', i-a strigat Vicăi un bărbat, despre care se crede că ar fi iubitul ei, într-o filmare postată chiar de respectivul pe contul său de Instagram.

De faţă cu poliţiştii, Vica Blochina a confirmat că maşina în care se afla în momentul scandalului este a bărbatului care a declanşat scandalul, iar oamenii legii au poftit-o pe blondă să părăsească, în consecinţă, automobilul.

Potrivit spynews.ro, întreg scandalul s-a soldat și cu o plângere penală la secția 2 de Poliție, acolo unde iubitul Vicăi Blochina o acuză pe blondină că l-a tâlhărit și i-a furat suma de 100 de lei și că nu vrea sub nicio formă să se dea jos din mașina lui.

Vica, ameninţată cu moartea de bărbatul gelos

Potrivit surselor spynews.ro, se pare că iubitul Vicăi Blochina devenise agresiv, o urmărea pe blondă și refuza să accepte faptul că aceasta își refăcuse viaţa cu un alt bărbat. Mai mult, se pare că bărbatul ar fi ameninţat-o cu moartea și mai mult, i-ar fi furat bani. Vica a obținut un ordin de restricție și vrea să-i facă plângere penală pentru tâlharie.

„Nu vreau să comentez acest episod. Consider că educația mă împiedică să fiu altfel decât am fost până acum, și anume o doamnă. Nu putem face educație celor care nu au primit-o în primii ani de viață. Voi lăsa justiția să-ți urmeze cursul și să decidă care va fi următorul pas', a declarat Vica pentru sursa mai sus menţionată.

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter