Victimele lui Bill Cosby, reunite într-o fotografie cutremurătoare

Publicat pe

Între anii 80 şi 2000, Bill Cosby ar fi molestat 46 de femei. Astăzi, 35 dintre ele s-au reunit într-o fotografie alb-negru cutremurătoare publicată de New York Magazine.

 

bill cosby

 

Aşezate pe scaune, cele 35 de victime ale abuzului sexual isi tin mainile pe genunchi si privesc direct spre aparatul foto, într-o încercare disperată de a atrage atenţia asupra acestui caz musamalizat de mecanismul incredibil pus in miscare pentru a pastra onoarea acestui star de televiziune. In dreptul fiecareia apare trecuta data la care ar fi fost molestata.

 

Un scaun a rămas liber, in mod simbolic, acesta fiind rezervat tuturor acelor victime care vor avea curajul să rupa tacerea si sa li se alăture.

 

foto

În vârstă de 78 de ani, Cosby a respins toate aceste acuzaţii, multe dintre ele datând de ani buni şi fiind prescrise. În articolul din New York Magazine se vorbeşte şi despre folosirea unui sedativ puternic care o dată înghiţit duce la imobilizarea victimei şi la care Cosby ar fi apelat pentru a întreţine relaţii sexuale.

 

Celebru pentru personajul său supranumit „America’s Dad” (Tatăl Americii, n.r.), doctorul Cliff Huxtable din serialul de comedie „Cosby Show',Bill Cosby se vede acuzat din numeroase părţi. În 2005, el ajungea la o înţelegere într-un proces în care a fost acuzat de comportament sexual nepotrivit.

 

Cariera şi credibilitatea sa sunt serios afectate, iar singurele persoane care mai cred în el sunt două femei: Phylicia Rashad, partenera sa din „The Cosby Show' şi Camille, soţia sa din viaţa reală.

 

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter