Victor Slav nu se mai gândește la Bianca Drăgușanu. Cine este femeia care i-ar fi furat inima prezentatorului TV

Publicat pe

Victor Slav nu se mai gândește deloc la Bianca Drăgușanu. Prezentatorul TV a început să iasă în cluburi și să petreacă până dimineața. Toate ca toate, dar Victor Slav nu a petrecut singur, ci în compania prietenilor și a unei femei care a dat de gândit multora.

Se pare că după trei luni de la despărțirea de mama fetiței sale, Victor Slav are ochi și pentru alte femei. Prezentatorul TV de la Kanal D a fost surprins în club alături de o femeie, despre care se zvonește că este noua iubită a acestuia. Bianca Drăgușanu și este și ea singură acum, pentru că s-a despărțit de Tristan Tate.

Potrivit informațiilor în presă, Raduca, așa cum o cheamă pe cea care i-ar fi furat inima lui Victor Slav, s-ar fi dus repede după acesta la Timișoara, acolo unde el lucrează din greu pentru noul proiect în care este implicat. Femeia care l-ar fi cucerit pe Victor Slav este prietenă cu Ramona Olaru, asistenta TV de la 'Prietenii de la 11'.

Se pare că fiecare a luat-o pe drumul lui după ce s-au despărțit. Acum este clar că între Victor Slav și Bianca Drăgușanu nu mai este cale de împăcare.

Primele imagini cu presupusa iubită a lui Victor Slav, AICI!

Cătălin Cazacu a fost cel care le-a făcut cunoștință celor doi, dat fiind faptul că Raduca este o prietenă apropiată a fostului concurent de la 'Exatlon', susține o sursă apropiată acestora.

Raduca, presupusa iubită a lui Victor Slav

Raduca, presupusa iubită a lui Victor Slav

Citește și: Victor Slav cântă în duet cu Anda Adam, fosta iubită. Cei doi vor urca pe scenă împreună

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter