Victoria Beckham – Aspru criticată pentru felul în care îşi promovează colecţiile

Publicat pe

Designerul Victoria Beckham s-a trezit cu un val de critici pe Instagram după ce a publicat o imagine cu un top model îmbrăcată într-o ţinută din ultima ei colecţie.

 

Nu tinuta a fost problema, ci modelul ales. Victoriei i s-a reproşat că încurajează promovarea unor fotomodele anorexice, precum Chantal Habscheid, în vârstă de 17 ani, care este un exemplu greşit pentru adolescente.

 

„Ruşine să-ţi fie, Victoria Beckham! E mult prea slabă! Oribil', i-a scris un fan, în timp ce un altul a sfătuit-o: „Nu mai promovaţi aşa ceva. Multe adolescente o vor apuca pe o cale greşită. Ar trebui să alegeţi o măsură medie, nu este atât de greu.'

 

Victoria Beckham şi-a prezentat recent noua colecţie în timpul Săptămânii Modei de la New York, iar în primele rânduri s-au aflat David şi cei 4copii ai lor.

 

Victoria nu este la prima controversă de acest fel, modelele alese pentru colecţia pentru primavară-vară 2016 fiind de asemenea criticate.

 

„Ştim că multe tinere care suferă de tulburări alimentare îşi pun aceste imagini în camerele lor pentru a ajunge să semene cu aceste modele', declara pentru Guardien o reprezentată a organizaţiei B-eat.

 

La 41 de ani, Victoria Beckham este foarte cunoscută şi reprezintă un model pentru milioane de femei. „Sunt conştientă de poziţia mea şi nu vreau să promovez modele foarte slabe', s-a apărat ea în trecut.

 

Foto: Hepta

 

Victoria Beckham – Aspru criticată pentru felul în care îşi promovează colecţiileVictoria Beckham – Aspru criticată pentru felul în care îşi promovează colecţiile
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter